Babooni,Kingreen

prodaja vstopnic na naši blagajni na dan dogodka

17. junij, 2023

Opis

𝗕𝗔𝗕𝗢𝗢𝗡𝗜 so glasbena zasedba, ki prisega na sentiment, ljubezen in srčnost. S svojo glasbo želijo svetu pokazati svoj pogled nanj in si dokazati, da ni vse črno belo. Skupino sestavljajo Aleksander Breznikar (kitara+vokal), Miha Gradišnik (bobni), Jernej Lah(klaviature+vokal), Lovro Leskovar (kitara) in Oskar Šonc (bas kitara).
Žanrsko so se našli v sferi indie-rocka, na trenutke s pridihom psihadelike, drugič morda funka. Skozi besedila želijo pokazati vse stopnje odnosa do sočloveka, družbe in tudi mističnih pojavov.
S svojim nastopom se lahko približajo vsem skupinam ljudi, ki jim je tovrstna glasba všeč. Babooni sodelujejo pod tem imenom od leta 2020, skozi različne projekte pa so sodelovali že prej. Poleti 2022 so izdali svoj prvi album v lastni izvedbi z naslovom Kjer se svet konča, ki je med sledilci doživel topel sprejem.
Svoj moment: https://tinyurl.com/ywt8229e
___________________________________________________
𝗞𝗜𝗡𝗚𝗥𝗘𝗘𝗡 je mlada skupina, ustanovljena leta 2020 v prvotni zasedbi, ki počasi odkriva svoj zvok v alternativni pop rock zvrsti. Sestavljajo jo 4 člani iz Ljubljane in okolice, ki so od začetka ustanovitve ustvarili že približno 15 avtorskih pesmi s katerimi se pripravljajo na snemanje albuma v naslednjih mesecih.
Člani skupine:
Sean Alagich – lead vokal, akustična kitara
David Pečenko – back vokal, lead kitara
Jure Tamše – bobni
Tomaž Ukmar – backvokal, bas kitara
Vstopnina 6 € na naši blagajni na dan dogodka

Informacije o dogodku

Datum 17. junij, 2023

Začetek dogodka 19:00 CEST

Konec dogodka: 22:00 CEST

Lokacija: ORTO CLUB / KLUB

Telefon: +386 1 23 21 674

Email: info@orto-bar.com

Deli s prijatlji