Let 3

20. oktober, 2023

Opis

Legendarni LET 3 se po odpovedanem aprilskem koncertu, vračajo v legendarni Orto Bar v Ljubljani!
Predprodaja vstopnic preko povezave in na vseh predprodajnih mestih sistema Mojekarte.si (Petrol, OMV, Trafika): https://www.mojekarte.si/…/let-3-v…/tickets-1162784.html
Let 3 so definitivno edinstveni in zanimivi – tako po idejah, glasbi in energiji kot po njihovi težnji po šokiranju in provokaciji.
Provokativna rock skupina iz Reke, prepoznavna predvsem po svojih vpadljivih in šokantnih nastopih, začinjenih z goloto in vulgarnimi besedili. Že od svojih začetkov, ki segajo v leto 1987 ima skupina status glasbenega fenomena, katerega edina stalnica je, da nikoli ne veš kaj točno pričakovati od njih. Pravijo, da je eden izmed njihovih ciljev izzivanje kolektivnih čustev, da želijo videti, kako se imajo posamezni narodi radi, kako se sovražijo, zgražajo in doživljajo različnost.
Na koncertu bomo slišali njihove največje uspešnice – “Mama ŠČ!”, “Profesor Jakov”, “Dijete u vremenu”, “Kurcem u čelo”, “Izgubljeni”, “Ero s onog svijeta”, “Riječke pi*ke”, “Sam u vodi”, “Nafta” ter ostale hite iz njihove dolgoletne kariere.
OPOMBA: Vstopnice za odpovedan aprilski LET 3 koncert, so veljavne za koncert, ki se bo odvil 20.10. 2023 v Orto Baru.

 

Informacije o dogodku

Datum 20. oktober, 2023

Začetek dogodka 19:00 CEST

Konec dogodka: 23:00 CEST

Lokacija: ORTO CLUB / KLUB

Telefon: +386 1 23 21 674

Email: info@orto-bar.com

Deli s prijatlji