Orto Fest 2024 -Torul, Masaž

8. april, 2024

Cena: 18.00

Opis

 

Ljubljanski indie/synthpop trio TORUL z več kot desetletno zgodovino mednarodnih dejavnosti se vrača na ORTOfest! Lani februarja izdani dolgometražni album “End Less Dreams”, njihov sedmi po vrsti, je nastal med zadušljivim medkoronskim obdobjem, ki je pustilo svoj pečat v vsebini plošče, obenem pa je doprineslo novo svežino in hudomušnost.

Album je požel veliko dobrih mednarodnih kritik, prvič bil predstavljen v Kinu Šiška, za tem pa tudi na evropski turneji, ki še traja. Na albumu za mikrofon kot novost večkrat poprime tudi ustanovitelj zasedbe Torulsson, s čimer interpretacija avtorskih komadov še bolj pridobi na neposrednosti, mestoma pa se prikrade tudi kakšno besedilo v slovenščini.

Za Orto bar so pripravili prav posebno setlisto, ki bo zadovoljila tako največje fene kot tiste, ki bodo zasedbo šele spoznali!

www.youtube.com/@TORULVideokanal/videos

 

Energično zasedbo Masaž sestavljajo trije mladi talenti, ki s svojimi plesnimi ritmi poslušalce zapeljujejo v nove dimenzije. Leta 2021 so zmagali v 8. sezoni Špil lige, serije koncertnih nastopov srednješolskih glasbenih ustvarjalcev in ustvarjalk v organizaciji Kina Šiška, naslednje leto pa so kot predstavniki Klubskega maratona, legendarne klubske turneje v organizaciji Radia Študent, gostovali po slovenskem podzemlju.

Konec leta 2023 so izdali prvenec 3d ritmi, na katerem so svoj prepoznaven pop zvok nadgradili z nežno elektroniko, prefinjenim funkom in elementi glama.

www.youtube.com/@masazband9469/videos

 

 

Informacije o dogodku

Datum 8. april, 2024

Začetek dogodka 19:00 CEST

Konec dogodka: 23:00 CEST

Lokacija: ORTO CLUB / KLUB

Telefon: +386 1 23 21 674

Email: info@orto-bar.com

Deli s prijatlji