Orto Tribute-Poklon Najboljšim

30. september, 2023

Opis

 

ORTO TRIBUTE – POKLON NAJBOLJŠIM

 

CIKEL  VRHUNSKIH TRIBUTE SKUPIN V ORTO BARU

V LJUBLJANI V NOVI SEZONI 2023/24 – KULTURA KLUBSKEGA DOŽIVETJA GLASBENIH VELIKANOV V ŽIVO

 

 

TERMINSKI PROGRAM CIKLA TRIBUTE TO SKUPIN V ORTO BARU

25. 11. SOBOTA BLACK DIAMONDS / Kiss Tribute Band
1. 12. PETEK ABBA RING / Abba Tribute
2. 12. SOBOTA IRON CURTAIN / Iron Maiden Tribute
8. 12. PETEK EUROSMITH / Aerosmith Tribute
9. 12. SOBOTA MAMASKIN / Maneskin Tribute
23. 12. SOBOTA SOUNDGARDEN TRIBUTE SHOW
28. 12. ČETRTEK DON JOVI / Bon Jovi Tribute band

 

2024
20. 1. SOBOTA LIVE PLAY / Coldplay Tribute Band
27. 1. SOBOTA THE LEGACY OF MOTÖRHEAD / Motörhead Tribute
2. 2. PETEK LUTKE NA KONCU / KUD Idijoti Tribute
3. 2. SOBOTA FADE TO RAGE / Rage Against The Machine Tribute Band
7. 2. SREDA LINKIN REVOLUTION / Linkin ParkTribute
17. 2. SOBOTA KNIGHTS OF CYDONIA / Muse Tribute Show
9. 3. SOBOTA STRONG / Robbie Williams Tribute Band
23. 3. SOBOTA VIPERS / Queen Tribute
20. 4. SOBOTA JACKSON ONE / Michael Jackson Tribute

 

VEČ O SKUPINAH, KI ŠE BODO NASTOPILE V CIKLU ORTO TRIBUTE – POKLON NAJBOLJŠIM

 

 

BLACK DIAMONDS – KISS TRIBUTE (I)

Black Diamonds so italijanski KISS tribute band. Začeli so nastopati leta 2008 v bližini Torina. Že od samega začetka so se želeli čimbolj približati nastopu originalne ameriške zasedbe KISS.

Igrali so v številnih italijanskih in evropskih dvoranah in izvedejo odlično KIss predstavo, vključno delno s scenografijo in originalnim šovom.

 

ABBA RING – Abba Tribute

ABBA RINGje projekt izobraženih in izkušenih glasbenikov, katerih cilj je v vrhunski izvedbi predstaviti hite legendarne skupine Abba!

 

 

IRON CURTAIN – IRON MAIDEN TRIBUTE BAND

Iron Curtain je kot poklon legendarnim Iron Maiden ustanovilo pet glasbenikov, veteranov italijanske in mednarodne metalske scene, ki jih združuje enaka brezmejna strast kot sto tisoče metalcev po vsem svetu. Edinstveni show predstavlja velike klasike in nekatere skrite dragulje legendarne londonske skupine. Nastop presega zgolj glasbeno zabavo, saj na oder prinaša kostume in maske, ki ponazarjajo najbolj značilne različice maskote skupine Eddieja in ovitke vseh njihovih albumov.

 

EUROSMITH –  AEROSMITH TRIBUTE (SR)

Eurosmith je prvi evropski Aerosmith Tribute Band, ustanovljen leta 1997. Skupina, ki jo vodi ambiciozen in odločen duh, poustvarja zvok novih in starih himn skupine Aerosmith, s čimer daje veselje številnim zagrizenim oboževalcem vrhunske kakovosti te ameriške skupine.

 

MAMASKIN – MANESKIN TRIBUTE BAND

Mamaskin so prva MANESKIN tribute oziroma cover skupina v Italiji. Nastali so januarja 2022 za potrebe oddaje na RAI 1 “TALE e QUALE SHOW” in so trenutno najpopularnejši tribute bend na italijanski sceni. Vodja skupine Luca Montorro je bil zaradi vokalne in vizualne podobnosti izbran med 500 kandidati za nastop na RAI, ki so v Italiji želeli predstavljati glas in karizmo Damiana, frontmana skupine MANESKIN.

Med nastopom bodo zaigrali najbolj znane uspešnice, kot so »Zitti e buoni«, »Coraline«, »Morirò da re re re«, »Torna a casa«, »Mammamia«, »Vent’anni«, »I wanna be your slave«, »Chosen« ter vse coverje, ki so jih predelali v preteklih letih in so skupini MANESKIN prinesli svetovni uspeh. Z Mamaskin boste doživeli 90 minut čistega adrenalina!

 

SUPERGARDEN – SOUNDGARDEN TRIBUTE

Supergarden je ljubljanska SOUNDGARDEN tribute skupina, ki deluje že od leta 2013 in ima za sabo številne klubske in druge nastope.

 

DON JOVI -Bon Jovi Tribute ban

Po nekaj ponesrečenih poskusih vzpostavitve skupine Don Jovi so končno sestavili trdno ekipo, ki skupaj z mnogimi oboževalci skupine Bon Jovi, na koncertih in ostalih dogodkih, podoživi nore občutke 80-ih in 90-ih let. Ta leta je definitivno zaznamovala glasba skupine Bon Jovi, enega izmed največjih rock bandov vseh časov. Prepričani pa smo, da bo glasba skupine Bon Jovi zaznamovala tudi generacije, ki prihajajo in se šele spoznavajo z neprecenljivo rock zapuščino teh glasbenih velikanov. Za ohranjanje glasbe Bon Jovi žive bo, s kvalitetnim preigravanjem njihovih največ uspešnic in avtentičnostjo od sedaj naprej skrbela tudi skupina Don Jovi.

ALEŠ ČADEŽ – kitara
DAVORIN DAVIDOVIĆ – DADI – vokal
BOŠTJAN JARIĆ – bobni
BORIS HOLEŠEK – HOLI – bas kitara
DAMIR KOVAČIČ – klavijature

 

LIVEPLAY – COLDPLAY TRIBUTE BAND

Liveplay je najboljša tribute to Coldplay skupina v Evropi. Na turneji z več kot 300 koncerti nastopajo po celotni Italiji, v Avstriji, Nemčiji, Franciji, na Škotskem, Hrvaškem, Nizozemskem, v Sloveniji, na Malti in v Severni Makedoniji. Poleg popolne zvestobe izvirnim zvokom in vlogam skupine Coldplay (vsi člani skupine so multiinštrumentalisti), je posebnost skupine Liveplay njena sposobnost scenografskega in čustvenega vključevanja občinstva. Nastop krasijo sinhronizirane video projekcije in grafike, izvirna oblačila in scenografija, enaki inštrumenti tudi v barvah in okraskih, repertoar vedno posodobljen z najnovejšimi uspešnicami in presenetljivi posebni učinki.

Ob podpori usposobljenega tehničnega osebja Liveplay (prva skupina po Coldplay, ki je v živo izvedla vse pesmi zadnjih albumov: “Ghost Stories”, “A Head Full Of Dreams”, “Kaleidoscope”, “Global Citizen EP”), ponuja edinstven in osupljiv šov, ki uprizori najboljšo možno verzijo nepozabnih koncertov skupine Coldplay.

 

THE LEGACY OF MOTÖRHEAD -Motörhead Tribute

The Legacy of Motörhead  sestavljajo izkušeni hrvaški glasbeniki, ki nastopajo skupaj od leta 2016 dalje.

Člani benda:

  • Gordan (Gringo) Ilenić – Bobni
  • Danijel Vrbos – kitara in spremljevalni vokal
  • Martin (Api) Brozović – Bass kitara in glavni vokal

 

LUTKE NA KONCU – KUD Idijoti Tribute

LUTKE NA KONCU so trio izkušenih beograjskih glasbenikov , ki z izvrstno izvedbo ohranjajo spomin na kultne KUD IDIJOTE .

Lutke na koncu so:
Vladan Vasiljević – kitara in vokal
Vuk Pavlović – bas in backvokal
Dejan Milojević – bobni in back vokal

FADE TO RAGE -Rage Against The Machine Tribute Band

Rage Against The Machine Tribute band končno tudi v Ljubljani!

Po  odpadli evropski turneji RATM imamo srečo, da imamo možnost gostiti odličen italjanski tribute band.
Njihov začetek letošnje koncertne turneje po evropi se bo začel kje drugje kot v našem glavnem mestu, Ljubljani!

Fade To Rage – The Italian Rage Against The Machine Tribute

 

LINKIN REVOLUTION – LINKIN PARK TRIBUTE

Zaradi strasti in pozornosti do podrobnosti so Linkin Revolution referenčni “tribute band”  s predstavo, ki je povsem v skladu z nastopi te kultne ameriške skupine!

Šest glasbenikov natančno igra vloge in povzema energijo skupine LINKIN PARK ter v živo predstavlja razvoj zvoka kalifornijske skupine, od prvenca “Hybrid Theory” do najnovejšega albuma “One More Light”.

 

KNIGHTS OF CYDONIA -Muse Tribute Show

Knights of Cydonia-MUSE tribute show so prvi Muse tribute band, ki že od leta 2006 uporabljajo enake inštrumente , postavitev in vizualije kot Muse. Odigrali vam bodo vse največje hite skupine. Ljubitelji Muse tega koncerta ne smete zamuditi!

 

 

STRONG – ROBBIE WILLIAMS TRIBUTE

Skupina Strong je bila ustanovljena leta 2017 z namenom, da bi pesmi ene od najbolj znanih britanskih pop zvezd približala širšemu občinstvu.

Skupina poustvarja gibe, nastop, oblačila in zvoke resničnega Robbieja Williamsa ter tako daje občinstvu občutek, da so dejansko obiskali koncert pop zvezdnika!

Izbrane pesmi so tako jedrni singli kot tudi ostale znane pesmi, zbrane z najpomembnejših albumov, ki jih je Robbie ustvaril od začetka svoje solistične kariere.

»Videti ljudi, ki nas pridejo poslušati, kako so navdušeni in skupaj z nami pojejo pesmi, kot so »Angel«, »Come Undone«, »She’s the one«, »Feel« …, je za nas neprecenljivo.« Slišali boste tudi plesne pesmi, kot so »Rock DJ«, »Candy«, »Bodies«, »Supreme«.

 

VIPERS – QUEEN TRIBUTE

“Veliki oboževalci skupine Queen”. Tako se opredeljujejo člani skupine – Giuseppe Maggioni (vokal), Giordano Bruno (kitara), Stefano Armati (bas) in Roberto Previtali (bobni). Delujejo od leta 2002, presegli so mejo 2.000 nastopov v živo. Njihova želja je, da se z uporabo nekaterih scenografskih in kostumografskih elementov, ki poudarjajo spektakularnost in glasbeno moč najbolj priljubljene skupine na svetu, čimbolj približajo originalnim odrskim izvedbam britanske skupine, katere frontman je bil legendarni Freddie Mercury.

Delo, ki ga opravljajo Vipersi, je bilo že nagrajeno, saj je doseglo veliko število nastopov in s tem občinstva. Kvaliteto skupine Vipers je priznala tudi uradna spletna stran skupine Queen www.queenonline.com, ki jih je omenila kot enega od njihovih najboljših tribute bendov.

 

JACKSON ONE – MICHAEL JACKSON TRIBUTE

Vokalist je Roy Paladini, show man in imitator velikega MICHAELA! Roy se ponaša z zmagami na številnih glasbenih tv oddajah. Jackson One je neverjeten projekt, ki združuje vizualno podobo in glasbo nepozabnega kralja popa. Bolj kot poklon želi biti darilo največji ikoni sodobne glasbene zgodovine.

Glasba, koreografija in posebni učinki so obdelani z manično pozornostjo do vsake podrobnosti, s čimer poustvarjajo občutenje pravega koncerta KRALJA POPA.

Vrhunski glasbeniki pod vodstvom odličnega Rickyja Romea (zgodovinskega bobnarja Umberta Tozzija) in nore plesne skupine bodo poskrbeli, da boste podoživeli nastop največjega pop izvajalca vseh časov!

 

Predprodaja vstopnic: www.orto-bar.com

 

Več informacij na: info@orto-bar.com

Informacije o dogodku

Datum 30. september, 2023

Začetek dogodka 19:00 CET

Konec dogodka: 23:00 CET

Lokacija: ORTO CLUB / KLUB

Telefon: +386 1 23 21 674

Email: info@orto-bar.com

Deli s prijatlji