Samuel Blues

22. februar, 2024

15.00

Opis

𝗦𝗔𝗠𝗨𝗘𝗟 𝗕𝗟𝗨𝗘𝗦 je eden najvidnešjih predstavnikov kantavtorske zvrsti na slovenskih tleh, ki je znan po svojevrstnem stilu, surovi in globoki hipnotični glasbi ter raskavem glasu

Ste pripravljeni glasno rohnenje kitare?!

predprodaja – 10,00 EUR
na dan dogodka – 15,00 EUR

Tokratni dogodek pa bo poseben. Ne le zaradi programa, ki bo v celoti sestavljen na licu mesta, ampak tudi, ker bo pred in po koncertu v Ortu (tako v klubu kot v kadilnici) odmevala strupeno dobra playlista po izboru enega in edinega Samuela Bluesa. Posvetili se bomo izvajalcem, ki ga navdušujejo in navdihujejo.

Po koncertu sledi druženje

________________________________________

𝗢 𝗶𝘇𝘃𝗮𝗷𝗮𝗹𝗰𝘂:
Jeseniškega kantavtorja, ki je bil leta 2018 sopotnik Klubskega maratona Radia Študent, so takrat opisali kot “solo ansambl ‘spod Golice” s samosvojim croonerskim glasom, izvirnimi bluzovskimi izrazom in simpatičim nasmehom. Samuel Blues že nekaj let predstavlja enega ključnih obrazov slovenskega bluz-rockerskega izrazja mlajše generacije. Od zapustitve blues rock zasedbe Talking Stone leta 2012 je izdal sedem solo albumov v različnih žanrih, od bluza do diska in punka na zadnjem albumu Triglavski Narodni Pank (2021 ), poznamo pa ga tudi po sodelovanju z Miho Eričem. Tokrat se bo predstavil s svojim razgibanim avtorskim repertoarjem.

YouTube kanal: https://tinyurl.com/2e7p9kaa

Informacije o dogodku

Datum 22. februar, 2024

Začetek dogodka 19:00 CET

Konec dogodka: 23:00 CET

Lokacija: ORTO CLUB / KLUB

Telefon: +386 1 23 21 674

Email: info@orto-bar.com

Deli s prijatlji