Sezona kivijev prihaja, trgatev je pred vrati. Neobremenjeni funk rokerji Kiwi Flash že komaj čakajo, da nas bodo popeljali skozi njihov pester repertoar avtorske glasbe. Zadnji petek v juniju bo v Orto Baru zagotovo vroče.

Kiviji so po kratkem koronskem premoru spet zavrteli svoje kolesje. V pečici je prvi studijski album, zato so letos na sceni bolj odsotni. V petek nadoknadijo za nazaj in za naprej!

Skupaj z Macbeth in Ryvertone se bodo pripravili na svežo poletno sezono in zaključili šolsko leto v stilu. Vabljeni, da skupaj z njimi zaglavite začetek poletja, kot se zagre.

Facebook: https://www.facebook.com/kiwiflashband

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=ywXl3qXupTM

Streaming: https://distrokid.com/hype.../kiwiflash/mafija-skrivni-posli

----------- MACBETH -----------

Macbeth je ljubljanski post alternativni goth punk trio, ki igra pop. Nekoč finalisti ŠpilLige in bodoči zmagovalci Evrovizije, zdaj ponos staršev in Slovenije, upajo na uvrstitev na zimske olimpijske igre 2026. Ob zvokih surovega vokala in kitare, razgibanega basa, udarnih bobnov in psevdočustvenih besedil, vas bodo popeljali v svet, za katerega si želite, da nebi obstajal.

Facebook: https://www.facebook.com/macbethbandofc

----------- RYVERTONE -----------

Ryvertone je slovenska rock zasedba, ki prihaja iz Grosuplja.

Skupino sestavljajo štirje običajni fantje, ki igrajo glasbo, ki jo imajo radi – z vplivi klasičnih rock skupin ustvarjajo edinstven in močan zvok.

Ryvertone bo s svojimi visoko energijskimi zmogljivostmi in strastjo do njihove obrti zagotovo poskrbel za bitje srca in tapkanje po nogah.

Facebook: https://www.facebook.com

Domdesign

Orto Bar

Orto Bar
Grablovičeva 1
1000 Ljubljana
+386 1 23 21 674
info@orto-bar.com

Uradni podatki

KIR d.o.o.
Grablovičeva 1
1000 Ljubljana
ID za DDV: SI99568837
IBAN: SI56 6100 0001 3957 774 (Delavska hranilnica d.d.)

Certifikat digitalnosti