Ment v Ortu v Četrtek

Čas: 21.00

« Nazaj

MENT Ljubljana MENT - tridnevni festival raznovrstnih zvokov s cele Evrope, ki se bo med 5. in 7. februarjem odvil na različnih prizoriščih v Ljubljani, prinaša obilico glasbe. Tudi k nam. Vstopnice: www.ment.si/sl/tickets Facebook dogodek www.ment.si M E N T Ljubljana. Produkcija: Kino Šiška. Na sporedu: 

ORTO BAR

Četrtek, 6. 2. 2020 

KLUB 

21:00 - JAKOB KOBAL & HIS IMAGINARY FRIENDS (Slovenija) 

22:00 - EUGENIA POST MERIDIEM (Italija)

23:00 - FUNK SHUI (Severna Makedonija)

 

 

JAKOB KOBAL & HIS IMAGINARY FRIENDS (Slovenija)

 

“Ura uspešne mešanice tihožitja in razpaljotke…”

Andi Koglot, RADIO ŠTUDENT

 

Mladega Idrijčana regionalna glasbena scena že dobro pozna. Kobalov potencial se izraža v spevni, melanholični glasbi, prežeti s čutnimi, izpovednimi besedili, ki dajejo občutek mladostniške brezbrižnosti in lahkotnosti. Nase je resno opozoril že leta 2016, še pred izdajo prvenca, ko se je s ‘Cloudless Skies’, eno najbolj predvajanih skladb na domačem Valu 202, uvrstil na glasbeno lestvico EBBC - European Border Breakers Chart. Če ste na tretji ediciji zamudili njegov solo nastop, se zdaj ponuja nova priložnost. Jakob se na MENT vrača s spremljevalnim bendom in težko pričakovanim prvencem.          

 

WWW: http://jakobkobal.si/ FB: https://www.facebook.com/jakobkobalmusic/

VIDEO1: https://youtu.be/dbm3oT7T-P0

VIDEO2: https://youtu.be/F1TSBnvlooU

 

 

EUGENIA POST MERIDIEM (Italija)

 

“Gre za pesem, ki predstavi tako Eugenijin čudoviti glas in izjemen potencial za pisanje pesmi kot tudi bendovo sposobnost črpanja indie, folk ter soul vplivov in izrazitega navezovanja na kontaminirane psihedelične zvoke 60. in 70. let.”

INDIETRONICA

 

Eugenijin eteričen, a odločen vokal kot veter nosi brezčasne folk melodije. Toda naj bo še tako prijeten, njegovi psihedelični, na trenutke skoraj punkovski podtoni marsikoga stresejo do kosti. Z nedavno izdanim debitantskim albumom “In Her Bones” je dream-pop četverica impresionirala mednarodne glasbene medije, ki italijansko skupino že primerjajo z večjimi glasbenimi imeni, kot so Anna Calvi, Big Thief, King Krule, Alice Phoebe Lou in drugimi. Povsem zasluženo!

FB: https://www.facebook.com/eugeniapostmeridiem SC: https://soundcloud.com/user-54531684

 

VIDEO1: https://youtu.be/xXzzAMJ1fjU

VIDEO2: https://youtu.be/qS5DuezpVwU

 

 

FUNK SHUI (Severna Makedonija)

 

“Skopski funk – melodije, ki bi morale biti del vsake dobre glasbene zbirke. Nenavadne, sodobne in dodelane. ”

Elena Peljhan, BEEHYPE

 

Igriv flow, funky ritmi in neubranljiv šarm dečki imajo stil! Zvezde makedonske alternativne scene prvič prihajajo v Ljubljano. S seboj prinašajo razposajene rock harmonije, odločen hip hop stas in urbano poezijo v lastnem jeziku. Njihovi nastopi postrežejo s celo paleto razpoloženj od ekstatičnih plesnih vročic do nežnih balad za zaljubljene. Doma se že lahko pohvalijo z zavidljivo množico oboževalcev, zdaj pa so pripravljeni, da svojo razigrano glasbeno norišnico popeljejo čez meje.

 

WWW: www.funkshui.mk     

FB: facebook.com/shuithefunk         

 

VIDEO1: https://youtu.be/ZscCz_xm0TY

VIDEO 2: https://youtu.be/Rk6EtnM8J58

 

HALA 

21:30 - BUČ KESIDI (Srbija) 

22:30 - MY UGLY CLEMENTINE (Avstrija) 

 

BUČ KESIDI (Srbija)

 

“Takoj zapomnljiv komad [...] Funky kitare, galopirajoče bas linije in humoristična (ter relativno globoka) besedila so kombinacija, ki je noben ustvarjalec iz regije še nikdar ni tako izpopolnil.”

Mladen Milošević, BALKANROCK

 

Plesni indie kres v funkovsko-rokenrolski kombinaciji kitar in bobnov, podžgani z groovy bas linijami, disko sempli in čisto preveč spevnimi besedili. Ogenj netita Luka Racić in Zoran Zarubica, mladinca s cvetoče srbske glasbene scene. Iz elektro-pop osnov se iskrijo karizmatični hitiči, ki pripravljajo vzdušje za ritualističen vrhunec v obliki novega, drugega albuma, ki ga bo dvojec izdal novembra. Buč Kesidi sta srca osvajala že na vseh pomembnejših srbskih festivalih, med drugim sta razplesala glavni oder festivala EXIT, ljubezen pa prvič po slovenskih klubih iščeta na letošnjem MENTu.

FB: https://www.facebook.com/buckesidi/ BC: https://buckesidi.bandcamp.com/

SC: https://soundcloud.com/buckesidi

 

VIDEO1: https://youtu.be/anidC6e9tJE

VIDEO2: https://youtu.be/CaZOa3KvfA0

 

MY UGLY CLEMENTINE (Avstrija)

 

“OMG, kera superskupina!”

PRAKTIČNO VSI

 

My Ugly Clementine je ustvarjalna vizija Sophie Lindinger, kreativne polovice mednarodno prepoznavne elektro pop skupine Leyya, s katero je nastopila na prvem MENTu. K sodelovanju je povabila še eno MENTovo znanko, Miro Lu Kovacs iz bendov Schmieds Puls in 5K HD, ter Kathrin Kolleritsch aka Kerosin95 in Barbaro Jungreithmeier. Dekleta post-punk pristop združujejo s pop nalezljivostjo, razigrani kitarski zvoki pa dajejo njihovemu indie rocku posebno svežino in eleganco. Skupina je koncertno debitirala šele maja in dogodek razprodala v manj kot 24 urah. Še pred izidom prvega singla! Medtem ko My Ugly Clementine že zasedajo večje festivalske odre, mi nestrpno pričakujemo prvenec, napovedan za 2020.

 

WWW: https://inkmusic.at/artist/my-ugly-clementine/ FB: https://www.facebook.com/myuglyclementine/

VIDEO1: https://youtu.be/xEOB3SOBhWM

VIDEO2: https://youtu.be/Ok6uUKMFsik

 

Petek, 7. 2. 2020

 HALA

 

21:30 - THE QUALITONS (Madžarska) 

22:30 - DEMOLITION GROUP (Slovenija) 

 

THE QUALITONS (Madžarska)

 

“Madžari The Qualitons beatovsko psihedelijo poživljajo s takim besom, da so jih Red Hot Chilli Peppers nekoč morali prositi, naj ne razpadejo (dolga zgodba)...”

Steven Kline, GIGWISE

 

Mojstri progresivnega psihedeličnega rocka z edinstveno zgodbo upravičeno postajajo svetovno vse bolj odmevno glasbeno ime. Svojo pot so začeli pred dobrim desetletjem kot instrumentalna jazz-funk zasedba, ki se je pod vplivom mod rocka 60. in 70. let kasneje predala bolj trdim garažnim zvokom. S tretjim albumom “Echoes Calling”, ki so ga mnogi madžarski mediji označili za najboljši album 2018, je peterica svoje leto obeležila z nastopom na SXSW, temu pa je sledil še live session na legendarnem seattleskem radiu KEXP.

 

WWW: https://www.thequalitons.com/ FB: https://www.facebook.com/thequalitons/ BC: https://thequalitons.bandcamp.com/

SC: https://soundcloud.com/thequalitonsofficial

 

VIDEO1: https://youtu.be/xgVtrSBoqKU

VIDEO2: https://youtu.be/DO0c5QlAdO4

 

 

DEMOLITION GROUP (Slovenija)

 

“Trojka (Demolition Group, Laibach, Borghesia), ki je v osemdesetih letih domačijo postavila na evropski zemljevid alter scene, doživlja nekakšen prerod, revitalizacijo ali reinvencijo tudi v teh, novih časih. Vsak bend na čisto drugačen, samosvoj način. Demolition Group dela to brez pompa in visokega letenja, z neposredno preprostostjo muzike, ki ji sledimo in s katero gremo – kot pravi naslov plošče – tja.”      

Borka, MLADINA       

 

Demolitioni so žive in hkrati aktualne legende. Vse od osemdesetih let so nepogrešljivi gradnik domače alternative. Za sabo imajo 15 albumov, napisali so glasbo za gledališče in film ter v enem filmu celo nastopili, v letu 2020 pa praznujejo 35 let delovanja! Njihova glasba je mogočen, udaren in energičen spoj elektronskih in akustičnih ritmov, rock in funk kitar, nevrotičnega saksofona in arhaičnega vokala Gorana Šalamona. Prav Goran najbolj celovito pooseblja Demolitione tudi v osveženi postavi, ki jo za mešalko sestavlja še en ustanovni član Matjaž Pegam.

 

WWW: http://www.demolitiongroup.si/          

FACEBOOK: https://www.facebook.com/Demolition-Group-619312234801454

 

VIDEO1: https://youtu.be/kciJVR_uVho

VIDEO2: https://youtu.be/OkSJDBIT9FA

 

KLUB 

22:00 - MARKET (Češka) 

23:00 - ANGER ( Austrija)

 

MARKET (Češka)

 

“Njihova mešanica paranoičnega britanskega indieja se na trenutke morda zaplete v free jazz izbruhe, toda značilno popovske težnje jih uvrščajo med najbolj izstopajoče kitarsko-elektronske bende sodobne češke scene.”

Radio Wave

 

Nabrita brezkompromisna peterica, ki jo je Fullmoon Magazine razglasil za eno najboljših novih skupin neodvisne češke glasbene scene, se v svoji improvizatorski vznesenosti izmika žanrskim okovom. Market preizkušajo različne intenzitete art rocka, post-punk estetiki dodajajo saksofon in sinte, med skladbami menjavajo instrumente, v svojem eksperimentiranju pa se igrajo celo z elementi hip hopa. Leta 2018 so lansirali debitantski album “Art Star”, ki navdušuje oboževalce King Krula, Franka Zappe, Captaina Beefhearta in zasedbe Squid. 

WWW: http://verifyyrage.sexy/         

FB: https://www.facebook.com/marketverifyyrage/             

BC: https://marketus.bandcamp.com/

 

VIDEO1: https://youtu.be/cSTHuwAbu9g

VIDEO2: https://youtu.be/86X6H8bv5x0

 

 

ANGER (Austria)

 

“Emo-Boy meets cool skater girl. They don’t like each other, of course. Eventually they become friends, then a couple. And then a band.”

 

Under the project name Anger the couple from Brixen in South Tyrol creates dream pop with an Italian flair that always sounds airy, light and free like a summer day by the water. And while "You", a guitar ode to the most important person in one's life, pushes melodic boundaries and evokes tears of joy, songs such as "Love", "Baby", and "Sie schreit" happen to be relaxed and sweet pop gems, at times driven by funk grooves and infused with alternative rock and indie elements. Anger's sound is anything but angry; it rather evokes images of someone recording in their bedroom after having just gotten out of bed. Who knows, maybe this is the best time to channel one’s unique and humorous ideas.

 

___SI “Emo sreča kul skejterko. Ne marata se, itak. Sčasoma postaneta prijatelja, nato tudi par. In potem še bend.”

ANGER

 

Za projektom Anger stoji par iz južnotirolskega kraja Brixen, ki ustvarja zasanjan pop z italijansko eleganco, zračen, lahek in svoboden kot poletni dan ob vodi. Če komad "You" predstavlja kitarsko odo najbolj pomembnemu človeku v življenju neke osebe in nas s premikanjem melodičnih meja spravi do solz sreče, pa so pesmi kot "Love", "Baby" in "Sie schreit" sproščeni in sladki pop biseri, ki jih včasih poganjajo funk groovi in zaznamujejo elementi alternativnega in indie rocka. Zvok dvojca Anger je vse prej kot jezen. Poslušalcu kvečjemu v um prikliče podobe nekoga, ki se je pravkar skobacal iz postelje in zdaj ždi v svoji sobi ter snema muziko. Kdo ve, morda je prav to najboljši čas za usmerjanje edinstvenih in zabavnih idej.

VIDEO1: https://youtu.be/fBFfQIKJbJE

VIDEO2: https://youtu.be/V32TfCOcHfg

 

FACEBOOK / INSTAGRAM SPOTIFY / APPLE MUSIC

MENT Ljubljana MENT - tridnevni festival raznovrstnih zvokov s cele Evrope, ki se bo med 5. in 7. februarjem odvil na različnih prizoriščih v Ljubljani, prinaša obilico glasbe. Tudi k nam. Vstopnice: www.ment.si/sl/tickets Facebook dogodek www.ment.si M E N T Ljubljana. Produkcija: Kino Šiška. Na sporedu: 

ORTO BAR

Četrtek, 6. 2. 2020 

KLUB 

21:00 - JAKOB KOBAL & HIS IMAGINARY FRIENDS (Slovenija) 

22:00 - EUGENIA POST MERIDIEM (Italija)

23:00 - FUNK SHUI (Severna Makedonija)

 

 

JAKOB KOBAL & HIS IMAGINARY FRIENDS (Slovenija)

 

“Ura uspešne mešanice tihožitja in razpaljotke…”

Andi Koglot, RADIO ŠTUDENT

 

Mladega Idrijčana regionalna glasbena scena že dobro pozna. Kobalov potencial se izraža v spevni, melanholični glasbi, prežeti s čutnimi, izpovednimi besedili, ki dajejo občutek mladostniške brezbrižnosti in lahkotnosti. Nase je resno opozoril že leta 2016, še pred izdajo prvenca, ko se je s ‘Cloudless Skies’, eno najbolj predvajanih skladb na domačem Valu 202, uvrstil na glasbeno lestvico EBBC - European Border Breakers Chart. Če ste na tretji ediciji zamudili njegov solo nastop, se zdaj ponuja nova priložnost. Jakob se na MENT vrača s spremljevalnim bendom in težko pričakovanim prvencem.          

 

WWW: http://jakobkobal.si/ FB: https://www.facebook.com/jakobkobalmusic/

VIDEO1: https://youtu.be/dbm3oT7T-P0

VIDEO2: https://youtu.be/F1TSBnvlooU

 

 

EUGENIA POST MERIDIEM (Italija)

 

“Gre za pesem, ki predstavi tako Eugenijin čudoviti glas in izjemen potencial za pisanje pesmi kot tudi bendovo sposobnost črpanja indie, folk ter soul vplivov in izrazitega navezovanja na kontaminirane psihedelične zvoke 60. in 70. let.”

INDIETRONICA

 

Eugenijin eteričen, a odločen vokal kot veter nosi brezčasne folk melodije. Toda naj bo še tako prijeten, njegovi psihedelični, na trenutke skoraj punkovski podtoni marsikoga stresejo do kosti. Z nedavno izdanim debitantskim albumom “In Her Bones” je dream-pop četverica impresionirala mednarodne glasbene medije, ki italijansko skupino že primerjajo z večjimi glasbenimi imeni, kot so Anna Calvi, Big Thief, King Krule, Alice Phoebe Lou in drugimi. Povsem zasluženo!

FB: https://www.facebook.com/eugeniapostmeridiem SC: https://soundcloud.com/user-54531684

 

VIDEO1: https://youtu.be/xXzzAMJ1fjU

VIDEO2: https://youtu.be/qS5DuezpVwU

 

 

FUNK SHUI (Severna Makedonija)

 

“Skopski funk – melodije, ki bi morale biti del vsake dobre glasbene zbirke. Nenavadne, sodobne in dodelane. ”

Elena Peljhan, BEEHYPE

 

Igriv flow, funky ritmi in neubranljiv šarm dečki imajo stil! Zvezde makedonske alternativne scene prvič prihajajo v Ljubljano. S seboj prinašajo razposajene rock harmonije, odločen hip hop stas in urbano poezijo v lastnem jeziku. Njihovi nastopi postrežejo s celo paleto razpoloženj od ekstatičnih plesnih vročic do nežnih balad za zaljubljene. Doma se že lahko pohvalijo z zavidljivo množico oboževalcev, zdaj pa so pripravljeni, da svojo razigrano glasbeno norišnico popeljejo čez meje.

 

WWW: www.funkshui.mk     

FB: facebook.com/shuithefunk         

 

VIDEO1: https://youtu.be/ZscCz_xm0TY

VIDEO 2: https://youtu.be/Rk6EtnM8J58

 

HALA 

21:30 - BUČ KESIDI (Srbija) 

22:30 - MY UGLY CLEMENTINE (Avstrija) 

 

BUČ KESIDI (Srbija)

 

“Takoj zapomnljiv komad [...] Funky kitare, galopirajoče bas linije in humoristična (ter relativno globoka) besedila so kombinacija, ki je noben ustvarjalec iz regije še nikdar ni tako izpopolnil.”

Mladen Milošević, BALKANROCK

 

Plesni indie kres v funkovsko-rokenrolski kombinaciji kitar in bobnov, podžgani z groovy bas linijami, disko sempli in čisto preveč spevnimi besedili. Ogenj netita Luka Racić in Zoran Zarubica, mladinca s cvetoče srbske glasbene scene. Iz elektro-pop osnov se iskrijo karizmatični hitiči, ki pripravljajo vzdušje za ritualističen vrhunec v obliki novega, drugega albuma, ki ga bo dvojec izdal novembra. Buč Kesidi sta srca osvajala že na vseh pomembnejših srbskih festivalih, med drugim sta razplesala glavni oder festivala EXIT, ljubezen pa prvič po slovenskih klubih iščeta na letošnjem MENTu.

FB: https://www.facebook.com/buckesidi/ BC: https://buckesidi.bandcamp.com/

SC: https://soundcloud.com/buckesidi

 

VIDEO1: https://youtu.be/anidC6e9tJE

VIDEO2: https://youtu.be/CaZOa3KvfA0

 

MY UGLY CLEMENTINE (Avstrija)

 

“OMG, kera superskupina!”

PRAKTIČNO VSI

 

My Ugly Clementine je ustvarjalna vizija Sophie Lindinger, kreativne polovice mednarodno prepoznavne elektro pop skupine Leyya, s katero je nastopila na prvem MENTu. K sodelovanju je povabila še eno MENTovo znanko, Miro Lu Kovacs iz bendov Schmieds Puls in 5K HD, ter Kathrin Kolleritsch aka Kerosin95 in Barbaro Jungreithmeier. Dekleta post-punk pristop združujejo s pop nalezljivostjo, razigrani kitarski zvoki pa dajejo njihovemu indie rocku posebno svežino in eleganco. Skupina je koncertno debitirala šele maja in dogodek razprodala v manj kot 24 urah. Še pred izidom prvega singla! Medtem ko My Ugly Clementine že zasedajo večje festivalske odre, mi nestrpno pričakujemo prvenec, napovedan za 2020.

 

WWW: https://inkmusic.at/artist/my-ugly-clementine/ FB: https://www.facebook.com/myuglyclementine/

VIDEO1: https://youtu.be/xEOB3SOBhWM

VIDEO2: https://youtu.be/Ok6uUKMFsik

 

Petek, 7. 2. 2020

 HALA

 

21:30 - THE QUALITONS (Madžarska) 

22:30 - DEMOLITION GROUP (Slovenija) 

 

THE QUALITONS (Madžarska)

 

“Madžari The Qualitons beatovsko psihedelijo poživljajo s takim besom, da so jih Red Hot Chilli Peppers nekoč morali prositi, naj ne razpadejo (dolga zgodba)...”

Steven Kline, GIGWISE

 

Mojstri progresivnega psihedeličnega rocka z edinstveno zgodbo upravičeno postajajo svetovno vse bolj odmevno glasbeno ime. Svojo pot so začeli pred dobrim desetletjem kot instrumentalna jazz-funk zasedba, ki se je pod vplivom mod rocka 60. in 70. let kasneje predala bolj trdim garažnim zvokom. S tretjim albumom “Echoes Calling”, ki so ga mnogi madžarski mediji označili za najboljši album 2018, je peterica svoje leto obeležila z nastopom na SXSW, temu pa je sledil še live session na legendarnem seattleskem radiu KEXP.

 

WWW: https://www.thequalitons.com/ FB: https://www.facebook.com/thequalitons/ BC: https://thequalitons.bandcamp.com/

SC: https://soundcloud.com/thequalitonsofficial

 

VIDEO1: https://youtu.be/xgVtrSBoqKU

VIDEO2: https://youtu.be/DO0c5QlAdO4

 

 

DEMOLITION GROUP (Slovenija)

 

“Trojka (Demolition Group, Laibach, Borghesia), ki je v osemdesetih letih domačijo postavila na evropski zemljevid alter scene, doživlja nekakšen prerod, revitalizacijo ali reinvencijo tudi v teh, novih časih. Vsak bend na čisto drugačen, samosvoj način. Demolition Group dela to brez pompa in visokega letenja, z neposredno preprostostjo muzike, ki ji sledimo in s katero gremo – kot pravi naslov plošče – tja.”      

Borka, MLADINA       

 

Demolitioni so žive in hkrati aktualne legende. Vse od osemdesetih let so nepogrešljivi gradnik domače alternative. Za sabo imajo 15 albumov, napisali so glasbo za gledališče in film ter v enem filmu celo nastopili, v letu 2020 pa praznujejo 35 let delovanja! Njihova glasba je mogočen, udaren in energičen spoj elektronskih in akustičnih ritmov, rock in funk kitar, nevrotičnega saksofona in arhaičnega vokala Gorana Šalamona. Prav Goran najbolj celovito pooseblja Demolitione tudi v osveženi postavi, ki jo za mešalko sestavlja še en ustanovni član Matjaž Pegam.

 

WWW: http://www.demolitiongroup.si/          

FACEBOOK: https://www.facebook.com/Demolition-Group-619312234801454

 

VIDEO1: https://youtu.be/kciJVR_uVho

VIDEO2: https://youtu.be/OkSJDBIT9FA

 

KLUB 

22:00 - MARKET (Češka) 

23:00 - ANGER ( Austrija)

 

MARKET (Češka)

 

“Njihova mešanica paranoičnega britanskega indieja se na trenutke morda zaplete v free jazz izbruhe, toda značilno popovske težnje jih uvrščajo med najbolj izstopajoče kitarsko-elektronske bende sodobne češke scene.”

Radio Wave

 

Nabrita brezkompromisna peterica, ki jo je Fullmoon Magazine razglasil za eno najboljših novih skupin neodvisne češke glasbene scene, se v svoji improvizatorski vznesenosti izmika žanrskim okovom. Market preizkušajo različne intenzitete art rocka, post-punk estetiki dodajajo saksofon in sinte, med skladbami menjavajo instrumente, v svojem eksperimentiranju pa se igrajo celo z elementi hip hopa. Leta 2018 so lansirali debitantski album “Art Star”, ki navdušuje oboževalce King Krula, Franka Zappe, Captaina Beefhearta in zasedbe Squid. 

WWW: http://verifyyrage.sexy/         

FB: https://www.facebook.com/marketverifyyrage/             

BC: https://marketus.bandcamp.com/

 

VIDEO1: https://youtu.be/cSTHuwAbu9g

VIDEO2: https://youtu.be/86X6H8bv5x0

 

 

ANGER (Austria)

 

“Emo-Boy meets cool skater girl. They don’t like each other, of course. Eventually they become friends, then a couple. And then a band.”

 

Under the project name Anger the couple from Brixen in South Tyrol creates dream pop with an Italian flair that always sounds airy, light and free like a summer day by the water. And while "You", a guitar ode to the most important person in one's life, pushes melodic boundaries and evokes tears of joy, songs such as "Love", "Baby", and "Sie schreit" happen to be relaxed and sweet pop gems, at times driven by funk grooves and infused with alternative rock and indie elements. Anger's sound is anything but angry; it rather evokes images of someone recording in their bedroom after having just gotten out of bed. Who knows, maybe this is the best time to channel one’s unique and humorous ideas.

 

___SI “Emo sreča kul skejterko. Ne marata se, itak. Sčasoma postaneta prijatelja, nato tudi par. In potem še bend.”

ANGER

 

Za projektom Anger stoji par iz južnotirolskega kraja Brixen, ki ustvarja zasanjan pop z italijansko eleganco, zračen, lahek in svoboden kot poletni dan ob vodi. Če komad "You" predstavlja kitarsko odo najbolj pomembnemu človeku v življenju neke osebe in nas s premikanjem melodičnih meja spravi do solz sreče, pa so pesmi kot "Love", "Baby" in "Sie schreit" sproščeni in sladki pop biseri, ki jih včasih poganjajo funk groovi in zaznamujejo elementi alternativnega in indie rocka. Zvok dvojca Anger je vse prej kot jezen. Poslušalcu kvečjemu v um prikliče podobe nekoga, ki se je pravkar skobacal iz postelje in zdaj ždi v svoji sobi ter snema muziko. Kdo ve, morda je prav to najboljši čas za usmerjanje edinstvenih in zabavnih idej.

VIDEO1: https://youtu.be/fBFfQIKJbJE

VIDEO2: https://youtu.be/V32TfCOcHfg

 

FACEBOOK / INSTAGRAM SPOTIFY / APPLE MUSIC

Orto Bar

Orto Bar
Grablovičeva 1
1000 Ljubljana
+386 1 23 21 674
info@orto-bar.com

Uradni podatki

KIR d.o.o.
Grablovičeva 1
1000 Ljubljana
ID za DDV: SI99568837
IBAN: SI56 6100 0001 3957 774 (Delavska hranilnica d.d.)