V Orto bar se vrača karizmatična Nubira in napoveduje edinstveno ETNO ROCK EKSTAZO. To je eden od redkih koncertov, po katerem vam naslednji dan ne bo piskalo v ušesih; “piskalo” in pelo pa vam bo srce. Koncert se bo zgodil 26.5 - otvorila ga bo skupina Pižoni ob 20:00; sledi Nubira ob 21:00.

Vstopnice v predprodaji (5 €):
https://nubira.entropija.si/.../nubira-etno-rock-ekstaza.../

NUBIRA
Nubira je žanrsko širokogleda skupina s poldrugo ploščo avtorskih komadov, ki jih na koncertih dopolnjujejo s komadi, ki, verjamemo, blagodejno vplivajo na glasbeno angažiranost poslušalcev. Zgodovina skupine sega v sentimentalni moment, ko je nekaj osnovnošolcev v takratni zasedbi prvič zaigralo na šolskem odru, danes pa po večletnem nabiranju izkušenj (z upravičenim koronskim premorom) in glasbenem dozorevanju nastopajo na odrih, kjer publika povprašuje po nešablonskih in izvirnih povodih v zmerno prefinjeno glasbeno ekstazo.
Jedrna zasedba: Nils Rošker (vokal), Maraya Vlaj Koščak (bobni, bv), Timotej Volavšek (bas), Kristjan Vuk (kitara, bv), Martin Žmitek (harmonike)

Več na: http://nubira.entropija.si

PIŽONI
Pižoni so skupina šestih mladih glasbenikov, ki v trenutni zasedbi deluje zadnje leto, pred kratkim pa se jim je pridružila tudi nova lead vokalistka Klara Tiselj. V svoj program radi uvrščajo skladbe mnogih znanih zasedb ter glasbenikov. Kljub temu, se zadnje leto intenzivno posvečajo ustvarjanju avtorskih skladb, v katere skušajo vključiti nek svež glasbeni pristop, ki jih odraža in dela drugačn

Domdesign

Orto Bar

Orto Bar
Grablovičeva 1
1000 Ljubljana
+386 1 23 21 674
info@orto-bar.com

Uradni podatki

KIR d.o.o.
Grablovičeva 1
1000 Ljubljana
ID za DDV: SI99568837
IBAN: SI56 6100 0001 3957 774 (Delavska hranilnica d.d.)

Certifikat digitalnosti