Tickets for the new date already in presale through On-Parole!
https://www.on-parole.com/.../taake-kampfar-helleruin...

Pridruži se Dirty Skunks black metal mailing listi: http://eepurl.com/bCW5NH

Ko se združita dve black metal sili kot sta Taake in Kampfar, vemo da bo to koncert in pol!

13. maja se bo večina ljudi verjetno veselila koncu za zdaj precej mrzle zime, medtem ko bo marsikdo hotel, da bi zima trajala in trajala. Po svoje tudi bo - vsaj na odru ljubljanskega Orto Bara, kamor prihaja zanimiva in ubitačno dobra skorajda v celoti norveška black metal kombinacija.

Ki jo vodi Hoest s svojo zasedbo Taake, ki je slovenskemu življu ni treba predstavljati. Če pa ste preveč časa preživeli v cerkvi, potem verjetno ne veste, da so Taake daleč od klasičnega black metala. Dejansko so pravi black metalski brezkompromisni rock n roll - in v določenih komadih predrzno in dobro uporabijo celo banjo. Ali pa preprosto provocirajo vse občutljive duše. Imajo kar nekaj albumov, več ali manj so vsi res dobri, v živo pa se zasedba vedno izkaže.

Z njimi bodo tudi eni in edini Kampfar, legendarni norveški black metalci, ki veljajo za ene najbolj znanih - igrajo namreč res dolgo, njihov miks folka in blacka pa je neverjeten, še posebej pa so (čeprav minimalistično) teatralni v živo, kar so dokazali decembra na festivalu Winter Days Of Metal in kjer smo po koncu njihovega eno uro dolgega nastopa lahko samo strmeli in si želeli še.

Koncert bodo odprli nizozemski Helleruin!

Domdesign

Orto Bar

Orto Bar
Grablovičeva 1
1000 Ljubljana
+386 1 23 21 674
info@orto-bar.com

Uradni podatki

KIR d.o.o.
Grablovičeva 1
1000 Ljubljana
ID za DDV: SI99568837
IBAN: SI56 6100 0001 3957 774 (Delavska hranilnica d.d.)

Certifikat digitalnosti