Andraž Hribar & CADÓ

2. marec, 2023

15.00

Opis

Andraž Hribar se s svojim kočevskim rock’n’rollom vrača v Ljubljano🎙🎸🔥
*Dragi naši! Bolezen ne počiva v zimskih mesecih in žal smo morali še drugič prestaviti naš dogodek. Ob tem pa so nastale tudi težave z novim datumom, namreč zasedba Leonart se nam bo pridružila kakšen drug dan. Vseeno vam želimo ponuditi, vsaj delno, kar smo vam obljubili. Novi datum velikega koncerta benda Andraža Hribarja in predskupine CADÓ je 𝟮. 𝗺𝗮𝗿𝗲𝗰 𝟮𝟬𝟮𝟯. Vse, ki ste že kupili vstopnice, vabimo, da se nam vseeno pridružite na tem večeru (𝘃𝘀𝘁𝗼𝗽𝗻𝗶𝗰𝗲 𝘃𝗲𝗹𝗷𝗮𝗷𝗼 𝘇𝗮 𝗻𝗼𝘃 𝗱𝗮𝘁𝘂𝗺 𝗶𝗻 𝘃 𝘁𝗿𝗲𝘁𝗷𝗲 𝗴𝗿𝗲 𝗿𝗮𝗱𝗼!). Žal, višja sila včasih zmaga. V imenu obeh bendov se vam zahvaljujemo za potrpežljivost in razumevanje 🙏
______________________________
Andraž Hribar, eden najbolj popularnih slovenskih pevcev, je izdal že šest studijskih albumov, od tega najnovejši je luč sveta ugledal leta 2020. S ploščo “Čas je’ se je vrnil nazaj h rock’n’roll koreninam. V Orto Baru lahko pričakujete glasen koncert z njegovim bendom.
______________________________
Na koncertu pa se bo predstavila tudi domača avtorska zasedba CADÓ (v francoščini ‘darilo’- cadeaux), ki igra mešanico popa, rocka in funka. Ekipa izvrstnih glasbenikov, ki so se zbrali, da na slovenski glasbeni sceni postrežejo z novim zvokom.
Zasedba:
Tanja Seničar, vokal
Matevž Pavčnik, kitara
Leon Žunec, klaviature
Toni Novak, bobni
Beno Stern, bas

Informacije o dogodku

Datum 2. marec, 2023

Začetek dogodka 19:00 CET

Konec dogodka: 22:00 CET

Lokacija: ORTO CLUB / KLUB

Telefon: +386 1 23 21 674

Email: info@orto-bar.com

Deli s prijatlji