Angel’s Ex, Fallen Division

Vstop prost !

23. junij, 2023

Opis

Angel’s Ex je slovenska glasbena skupina, ki jo sestavljajo Leon Bahovec (vokal), Niko Kaliterna (kitara), Jon Kuštrin Turčinović (kitara), Gregor Rus (bas kitara) in Domen Smole (bobni). Njihova glasba nagovarja tako rock nostalgike, ki se jih dotaknejo rokerski ritmi šestdesetih in sedemdesetih let preteklega stoletja, kot tudi mlado občinstvo, ki jih prepriča drugačna muzikalnost. Z agresivnejšimi toni električnih kitar so blizu hard rockerjem, s čutnimi besedili pa melanholično razpoloženemu sleherniku. Angel’s Ex so študentski glas in obenem glas študentov – vsi člani so namreč študenti, hkrati pa jih je študentsko občinstvo izbralo za letošnje nastopajoče na Škisovi tržnici. V preteklem letu so nastopili na prizoriščih, kot so Vičstock, KKŠ Summerfest in Evropska noč raziskovalcev, skupaj pa so imeli preko petnajst koncertov. Vrhunec leta 2023 pa predstavlja njihov samostojni studijski album sedmih pesmi: v okvir dveh instrumentalnih pesmi – Krvave rože na začetku in Kristalne rože na koncu – je vpetih pet pesmi z naslovi: Začaraj meHard LovePod lunoPot v raj in Zvezde sredi dneva. Pesem Začaraj me pa so izdali kot single in jo pospremili z videospotom.

 

Glasba:

Dostop do album (vse platforme): https://distrokid.com/hyperfollow/angelsex/pot-v-raj?fbclid=IwAR3U28jSx06LwLzG_cbyGvaGCwu8n2Ws5wkG9Uv7MXSRe5SIrNQ0ki8IUF8

Začaraj me (Videospot): https://youtu.be/OlClsQBQl0g

 

FALLEN DIVISON

Skupino Fallen division sestavlja 5 članov. Z glasbo se vsi radi ukvarjamo že od osnovne šole, nekateri med nami so nastopali tudi v šolskih bandih. Člani banda smo stari med 17 in 22 let in v tej zasedbi delujemo pol leta. Igramo predvsem rock glasbo, začeli smo pisati tudi avtorske pesmi, za katere upamo, da jih bomo lahko tudi kmalu posneli in izdali.

Instagram: @fallendivision

Facebook: Fallen Division

Informacije o dogodku

Datum 23. junij, 2023

Začetek dogodka 19:00 CEST

Konec dogodka: 22:00 CEST

Lokacija: ORTO CLUB / KLUB

Telefon: +386 1 23 21 674

Email: info@orto-bar.com

Deli s prijatlji