Bohem

13. oktober, 2023

Cena: 14.90

Opis

BOHEM ZADNJIČ PROTI TOKU

 

Orto Ljubljana

 

13.10.2023 ob 20:00

 

Predprodaja 12,90 eur

 

Na dan koncerta 14,90 eur

 

Bohem – še zadnjič Proti toku!

 

Bohem se vračajo v Orto – še zadnjič Proti toku. Z novim albumom na neponovljivem koncertu.

Čeprav v pesmi ‘Mi smo še vedno tu’ trdijo, da niso nikoli nikamor odšli, bo edinstven koncert v Ortu nekaj posebnega – osveženi, izpopolnjeni, z odlično novo glasbo postavljajo nove temelje v njihovi dolgi in plodni karieri.

Glasbena poslastica za sladokusce, na kateri bodo še zadnjič in nikoli več v celoti zaigrali njihov odličen nov album ‘Proti toku’.

Poleg neponovljive predstavitve novih pesmi večer ne bo minil brez uspešnic, kot so ‘On je jaz’, ‘9. junij’, ‘Romanca’ in ostalih.

 

Zadnji album, ki ga skupina predstavlja na tokratnem koncertu, je začrtal svojo pot že leta 2017. Z izdajo pesmi in videospotov za ‘Balada o njej’ in ‘V Ljubljani’, katerim sta sledila ‘Značaj’ in ‘Moja dežela’, je skupina pokazala in dokazala, da še vedno zna pozitivno presenetiti. Mi smo še vedno tu, Ostani blizu, Proti toku in aktualna Pesem ptic selivk pa so dodale k močnem prepričanju, da je to njihov najboljši album do sedaj. Kljub temu, da ne odstopajo od rdeče niti svojega ustvarjanja in so godala njihov najbolj prepoznavni talisman, vedno dodajajo svojemu zvoku nekaj novega in vrednega poslušanja. Kot pravijo sami: “Vsak naš izdelek mora nositi svoj pečat in svojo zgodbo, ob tem pa ne sme tekmovati z našim preteklim delom, v smislu kopiranja in ponavljanja.”

 

Zasedba, ki je z leti doživela nekaj kadrovskih sprememb, trenutno ustvarja v zasedbi Matic Jere, Simon Šubic, Luka Pate, Dejvi Kotar in Manca Pinterič.

 

Vabljeni še zadnjič PROTI TOKU s skupino BOHEM v PETEK, 13.10.2023 ob 20h v Orto bar.

 

Pot, na katero se podajte odprtega uma, s polnim kozarcem drznih misli in skritih želja. Pot, s katere se boste vrnili začarani, prevzeti in uglašeni.

 

Informacije o dogodku

Datum 13. oktober, 2023

Začetek dogodka 20:00 CEST

Konec dogodka: 23:00 CEST

Lokacija: ORTO CLUB / KLUB

Telefon: +386 1 23 21 674

Email: info@orto-bar.com

Deli s prijatlji