Deathstars, Priest, Liv Sin

27. november, 2023

Opis

Vstopnice 25 evrov v predprodaji, 29 na dan koncerta prek On-Parole.
https://qr.page/g/1T5EtNBVrZD
Tickets 25 euro in presale, 29 on show day through On-PArole!
https://qr.page/g/3cnJsJPzB5J
Prihajajo švedski Deathstars!
Kljub vsem odpovedi med in po pandemiji, Deathstars le pridejo k nam! In tokrat močnejši s super predskupinami: Priest in Liv Sin!
Deathstars so, če še ne veste, stari mački gothic metal scene, ki pa imajo močan black metalski pedigre, saj jih lahko povežemo s Swordmaster, Dissection in še kom. Seveda so v času nastanka – pozna devetdeseta – našli svoj izraz in postali bend, ki ga zvokovno lažje povezujemo s Samael, Rammstein, celo Ministry ter Laibach. V živo seveda tak bend ne potrebuje grandiozne produkcije, saj dosežejo maksimalni efekt že zgolj s pesmimi in uniformami – kar pomeni, da je njihov klubski nastop ekvivalent arenskemu nastopu prej omenjenih bendov.
A to še ni vse, k nam premierno prihajajo švedski Priest, band, ki sta ga naredila bivša člana Ghost Water in Air(basist in klaviaturist). Gre za odličen şynthwave, ki vas ne bo pustil mirovat na mestu.
Poleg Priest pa bodo še nastopili prav tako švedski Liv Sin, nova skupina pevke Sister Sin.
In zato se boste 27. novembra 2023 ustavili v ljubljanskem Ortu ter v svoje srce spustili temo, mrak in erotiko. Ne bo vam žal!

Informacije o dogodku

Datum 27. november, 2023

Začetek dogodka 19:00 CEST

Konec dogodka: 23:00 CEST

Lokacija: ORTO CLUB / KLUB

Telefon: +386 1 23 21 674

Email: info@orto-bar.com

Deli s prijatlji