Donkey Hot

ZARADI BOLEZNI ODPADE !!!

3. november, 2023

Opis

 

Hrvaški rock bend Donkey Hot, se bo prvič predstavil v Orto baru. Za tiste, ki skupine ne poznate pa močno priporočamo obisk, z obljubo, da nihče, ki bo prišel na koncert ne bo ostal ravnodušen, ampak napolnjen s pristno energijo rock’n’rolla.

 

Donkey Hot sestavljajo Vili Gobac (vokal), Doris Mihaljević (bas), Hrvoje Dizdar (bobni), Marijo Dujmić (klaviature) in Mihovil Burek (kitara). V tem trenutku skupina še vedno razmišlja o odgovoru na vprašanje zakaj se njihov novi album imenuje “MAMA”, prav takos e še vedno niso odločili ali je boljši bobnar Vili ali Hrvoje, medtem ko Doris še vedno ni uspela priti na avdicijo za članstvo v bendu, Dujmić pa še vedno ni uspel shackati družabnih mrež, da bi skupina imela tisoče všečkov. Edino kar je gotovo je to, da Donkey Hot naredijo parvo norišnico na vsakem koncertu, ki ga odigrajo.

 

Po Burekovih besedah, ima Vili nekaj, kar vzdigne tudi mrtve, zato so tudi ti Dobrodošli. Vili po drugi strani meni, a publika vedno uživa na njihovih koncertih, vendar praviloma pričakujejo razvajenega sinčka Davorja Gopca (Psihomodo Pop) in to po navadi tudi dobijo. Zato v resnici ni razloga, da bi kdo sploh prišel na koncert.

 

Dodati je potrebno še to, da so Donkey Hoti potrebovali polnih devet let, da so izdali svoj prvi album. Glede na to, da že zdaj igrajo nekaj pesmi iz njihovega naslednjega albuma predpostavljamo, da bo ta izšel okrog leta 2045.

 

Poglej spot „MAMA CARE“ https://www.youtube.com/watch?v=2URbhO6IgJU

 

Poglej spot „Srce joj je ledeno“ https://www.youtube.com/watch?v=khJqyrmUZG8

 

Poslušaj album „MAMA“ https://bfan.link/mama-44

 

Donkey Hot na internetih:

 

IG: https://www.instagram.com/donkeyhotofficial/

FB: https://www.facebook.com/donkeyhothot

TT: https://www.tiktok.com/@donkeyhot.bend?lang=ko-KR

 

 

Informacije o dogodku

Datum 3. november, 2023

Začetek dogodka 19:00 CEST

Konec dogodka: 22:00 CEST

Lokacija: ORTO CLUB / KLUB

Telefon: +386 1 23 21 674

Email: info@orto-bar.com

Deli s prijatlji