Gatsby. & Urban Pulz

23. november, 2023

Cena: 10.00

Opis

???????? ?? ?????? ???? ????? ?????! ?
Na glasbeni oder v Ortu se vračajo energični URBAN PULZ, doletela pa nas bo tudi prav posebna čast – predstavila se nam bo sveže nastala zasedba GATSBY. ?
Vstopnice kmalu v prodaji.
predprodaja – 8,00 EUR
na dan dogodka – 10,00 EUR
________________________________________
Indie-rockerji ??????. s koncertom v Orto Baru napovedujejo udaren začetek koncertiranja! Sveža petčlanska zasedba z okolice Ljubljane, ki jo vodi karizmatičen frontman Žan K. Perjet, dopolnjujejo pa jo kitarista Klemen Mlinar ter Mark Žakelj, basist Nejc Klun ter bobnar in producent Blaž Horvat, že premore kopico odrskih izkušenj doma in v tujini. Predvsem pa na naše odre prinaša nekaj več kot zgolj glasbo. Z Gatsby se v Orto za en večer vračajo rjoveča 20ta, z ameriško naglimi vzponi in brutalnimi padci, ki jih bomo skupaj prekleli, se jim smejali in na nanje nazdravili. Za fene: The Killers, Joy Division, Arcade Fire.
________________________________________
????? ???? so začeli delovati leta 2016 z željo, da na glasbeno sceno prinesejo nekaj novega. Svojo navdušenost nad angloameriškim »soundom« so približali slovenskim poslušalcem in razbili zatišje rock scene.
Alan, Toni, Matic in Robi imajo dolgo kilometrino v številnih rock in punk skupinah pred Urban Pulzom. Nekateri izmed njih so Don Mentoni Band, Elektrika, Prisluhnimo Tišini, Mamayev Kurgan, Epidemija in številni drugi.
Z nastopi na festivalih in v rock klubih ter na Radiu Val 202 in spletnih portalih predstavili so prvi album “Amazing Day”, novembra 2018, s katerih so najbolj uspešni singli “Amazing day”, “Better days” in “Again”. Album podpisujejo kot avtorji glasbe Alan in Toni, besedila Alan, producentsko pa Zvone Kukec. Trenutno pa fantje delajo na novem materialu z nekoliko bolj zrelim zvokom, na prepoznavni energični podlagi v Urban Pulz stilu.

Informacije o dogodku

Datum 23. november, 2023

Začetek dogodka 19:00 CEST

Konec dogodka: 22:00 CEST

Lokacija: ORTO CLUB / KLUB

Telefon: +386 1 23 21 674

Email: info@orto-bar.com

Deli s prijatlji