Hamo & Tribute 2 Love

9. november, 2022

25.00

Opis

Hamo & Tribute 2 Love

 

Leto 2022 je posebno leto – leto lubezni. Hamo & Tribute 2 Love lubezen nosijo že v svojem imenu, v svoji glasbi pa nežna iskanja tega tako poznanega a hkrati tako izmuzljivega in zapletenega čustva mešajo s strastjo, večnim rockom in bluesom. Leto 2022 je zanje posebno leto, saj so 22.5.2022 prvič stali na odru Križank, kjer so skupaj z občinstvom spletli več kot tri tisoč novih spominov in zgodb.

 

Veter v jadra vsakega njihovega koncerta so nedvomno njihove najlepše in/ali najbolj odmevne skladbe (‘Greva še mal dlje’, ‘Ona gre’, ‘Dolgo nisva pila’, ‘Rožice’, ‘Telo’, ‘Prva vrsta’, ‘Lepe stvari’, ‘Zabluzu’ …), svež veter v sicer bogat koncertni repertoar zasedbe pa je zapihal z novimi skladbami (‘Vse lepo za vse’, ‘Zato ker je mraz’, ‘Sončen dan’) iz pravkar izdanega albuma ’22’, ki je za sedaj na voljo le na vinilu.

 

************

 

Prepričljivi, iskreni, energični, čustveni in dinamični koncerti so eden od ključnih adutov zasedbe Hamo & Tribute 2 Love, ki nedvomno sodi v prve vrste slovenske rock glasbe. Po neuradni, živi plošči ‘The Bootleg’ je band svoj prvi studijski izdelek ‘2’ izdal leta 2013. Plošča sicer z večinoma angleškimi teksti je prinesla ‘Rožice’ in ‘Dejva bit čist bliz’ in začela več kot zgolj uspešno glasbeno in lubezensko zgodbo. Že dve leti kasneje so Hamo in druščina predstavili svoj drugi album ‘Pol’ oziroma ‘Pol S’ z ‘Gospo Magister’ in ‘Greva še mal dlje’, pomembno prelomnico pa je za skupino pomenil tretji album ‘3P’ (‘Dolgo nisva pila’, ‘Zabluzu’, ‘Vreme za lubezen’, ‘Telo’), ki so ga izdali na dan prvega (razprodanega) koncerta v Kinu Šiška v letu 2017. Pohvale kritikov so album izpostavile kot enega najbolj iskrenih glasbenih izdelkov, kar se je čutilo tudi na koncertih in v srcih njihovih obiskovalcev in oboževalcev. Album jih je upravičeno zasidral med najbolj priljubljene izvajalce na slovenskem glasbenem prizorišču, kar so Hamo & Tribute 2 Love vzeli kot izziv in leta 2019 postregli z albumom ‘4K’ (‘Pomlad’, ‘Prva vrsta’, ‘Srce ne more več’, ‘Kje gori’), najbolj razgibano ploščo zasedbe, ki je kot prva med vsemi nastala v današnji, aktualni zasedbi Hamo & Tribute 2 Love. ‘4K’ je leta 2021 dobil tudi svojo izštekano različico ‘Iz4Kani skorlajv’ (‘Lažnivec (Povej ej)’). Album, ki je bil posnet v živo v studiu, saj drugače ne bi mogel biti posnet zaradi okoliščin, v katerih je nastajal, je prinesel nov pogled zasedbe na lastno glasbo – prvinski, surov, akustičen. Medtem, ko so Hamo & Tribute 2 Love predstavljali ‘4K’ in ‘Iz4Kani skorlajv’ na koncertih po Sloveniji, pa so čisto po tiho snemali in posneli nov album ’22’, njihov peti studijski album, ki so ga na vinilu izdali 22.5.2022.

Hamo & Tribute 2 Love so v vseh letih svojega dela in lubezni do njega večkrat pokazali in dokazali, da so v živo prepričljivi, močni in … karizmatični. In da počnejo točno to, kar imajo radi in kar lubijo.

 

************

 

Povežite se s Hamom & Tribute 2 Love

WEB: www.tribute2love.si

FB: https://www.facebook.com/Tribute2Love/

IG: https://www.instagram.com/tribute2love/

YT: https://www.youtube.com/Bluesmiss

TW: https://twitter.com/tribute2love

V pred, pred prodaji omejeno število vstopnic po 18 € !

Informacije o dogodku

Datum 9. november, 2022

Začetek dogodka 20:00 CEST

Konec dogodka: 23:00 CEST

Lokacija: ORTO CLUB / KLUB

Telefon: +386 1 23 21 674

Deli s prijatlji