INMATE in Mojstri Pasivne Agresije

9. februar, 2023

Cena: 10.00

Opis

ROCK NIGHT COMING YOUR WAY ????
????? Četrtek, 9.2.2022 ob 19:00
???? Orto bar, Grablovičeva ulica 1, 1000 Ljubljana
Število kart je ???????.

________________________________________

Ste že kdaj doživeli nastop, ki je za dolgo pustil pečat v vašem življenju?
Ste kdaj čutili, kako velikanska energija raste z odra proti občinstvu? Če ste odgovorili z DA, potem ste verjetno že slišali za ??????.
Motor ustvarjalne moči, ki se ne boji premikati meja. Močne kitare, udarna ritem sekcija in vrhunski vokal jih uvrščajo med sodobne hard rock/new age metal skupine. Znani so po čvrsti postavi in neusmiljeni vztrajnosti na odru. Že od trenutka, ko stopijo na oder, INMATE izžarevajo takšno karizmo in moč, da pritegnejo pozornost vseh prisotnih. To ni samo zato, ker je glasba, ki jo ustvarjajo, tako dovršena, ampak tudi zato, ker lahko vsak začuti kemijo med vsemi petimi člani.
Marko Duplišak – vokal
Jure Grudnik – bobni
Andrej Bezjak – kitara
David Vodopivec – kitara
Jure Vertelj – bas
________________________________________
??????? ??????? ???????? je rock zasedba iz Zgornje Savinjske doline. Zase pravijo, da so kljub kratki skupni poti nanizali že nekaj zanimivih dejstev. Njihov singel in videospot ‘Za menoj’ se je do nedavnega redno predvajal na oddaji Videotrak, bili so med zmagovalci natečaja Radio SI Standouts 2021, ter v zadnjem letu nastopili na precej atraktivnih prizoriščih – pred delavskim domom v Trbovljah, na Štuku v Mariboru, na festivalu Pank u modi v Beogradu ter nazadnje na prireditvi Break the silence v Celju. Fantje se spogledujejo se predvsem z rokovsko enostavnostjo in punkovsko iskrenostjo. V tem letu poleg igranja v živo pripravljajo svoj prvi album!
Matej Verbuč – bas
Matic Tevž – bobni
David Zavolovšek – kitara in vokal

Informacije o dogodku

Datum 9. februar, 2023

Začetek dogodka 19:00 CEST

Konec dogodka: 22:00 CEST

Lokacija: ORTO CLUB / KLUB

Telefon: +386 1 23 21 674

Email: info@orto-bar.com

Deli s prijatlji