IQV – EKV tribute band

3. november, 2023

Cena: 15.00

Opis

IQV -EKV rtibute band je nastal leta 2001. Od takrat nastopajo v vseh državah bivše Jugoslavije in igrajo izključno skladbe EKV.

Bend sestavljajo :

Bojan Pejčić (glas)
Mario Dimitrijević (kitara)
Ivan Živanović (klavijature)
Nenad Vukelić (bas)
Dragan Jovanović (bobni)

 

 

IQV – EKV tribute band nastao je 2001. godine. Od tada, dvadeset godina postoji i aktivno nastupa na prostorima nekadašnje Jugoslavije, izvodeći isključivo pesme grupe Ekatarina Velika.

Sastav čine:

Bojan Pejčić (glas)
Mario Dimitrijević (gitara)
Ivan Živanović (klavijatura)
Nenad Vukelić (bas)
Dragan Jovanović (bubanj)

Tokom protekle dve decenije, IQV – EKV tribute bend na svojim koncertima imao je priliku da nastupa i sarađuje s bivšim članovima EKV, Markom Milivojevićem, Ivanom Feceom Firčijem i Tanjom Jovićević, kao i s drugim vanserijskim, etabliranim muzičarima poput Vasila Hadžimanova, Mite Jovančića (Block Out) i Dade Topića.

Uz redovne klupske koncerte, bend je učestvovao na svim većim regionalnim muzičkim festivalima, na promocijama knjiga o članovima EKV i tribinama posvećenim radu i stvaralaštvu ove grupe.

Najveću potvrdu ovom sastavu, ipak, dala je publika, privržena pesmama Ekatarine Velike, koja je nepodeljeno prihvatila IQV – EKV tribute bend i iz koncerta u koncert, iz godine u godinu, iz grada u grad – svojim stalnim prisustvom na nebrojenim nastupima pružala članovima benda podršku i neophodan podsticaj.
Na tome su im članovi benda nemerljivo zahvalni.

 

 

Informacije o dogodku

Datum 3. november, 2023

Začetek dogodka 19:00 CEST

Konec dogodka: 23:00 CEST

Lokacija: ORTO CLUB / KLUB

Telefon: +386 1 23 21 674

Email: info@orto-bar.com

Deli s prijatlji