KEEP IT S!MPL! & ANGEL S EX

9. november, 2023

Cena: 8.00

Opis

???? ?? ?!??? je sinonim za uspešen miks ‘poprockalter’ glasbe. Band, katerega začetki segajo v leto 2012, je do danes uspel odigrati kar nekaj večjih koncertov, na sceno pa se vrača s prvim singlom Resnica srca. Po nekajkratnih premorih delovanja je ljubezen do glasbe vselej prevladala in fantje so tokrat sklenili začeti novo poglavje. Tako se je skupina v letošnjem letu zaprla v studio in pod taktirko Roberta Likarja (Niet) posnela pet avtorskih skladb.

Eleganca njihovih živih nastopov se skriva v suvereni drži in očarljivi pristnosti članov skupine. Organsko, iskrivo in brez dlake na jeziku!

Skladba  govori o odtujenosti in apatičnosti posameznika, tako v stiku s samim sabo kot v partnerski zvezi oziroma skupnosti. Ko se zdi vsak nov korak težji od prejšnjega in ko ne najdemo več smisla. Nekaj v nas pa še kriči: “Resnico srca še okušaš?” Prisluhnimo si, negujmo in spoštujmo čustva − svoja, kot tudi čustva vseh okoli nas in nikdar ne pozabimo sanjati.

Zasedbo sestavljajo:

− Maks Pust (kitara, vokal)
− Jure Dolamič (bas)
− Drago Mihaljević (kitara)
− Matijas Severhen (bobni, tolkala)

________________________________________

?????’? ?? je slovenska glasbena skupina, ki jo sestavljajo Leon Bahovec (vokal), Niko Kaliterna (kitara), Jon Kuštrin Turčinović (kitara), Gregor Rus (bas kitara) in Domen Smole (bobni) in je nastala na začetku leta 2022.
Njihova glasba nagovarja tako rock nostalgike, ki se jih dotaknejo rokerski ritmi šestdesetih in sedemdesetih let preteklega stoletja, kot tudi mlado občinstvo, ki jih prepriča drugačna muzikalnost. Z agresivnejšimi toni električnih kitar so blizu hard rockerjem, s čutnimi besedili pa melanholično razpoloženemu sleherniku.
Angel’s Ex so študentski glas in obenem glas študentov – vsi člani so namreč študenti, hkrati pa jih je študentsko občinstvo izbralo za letošnje nastopajoče na Škisovi tržnici. V preteklem letu so nastopili na prizoriščih, kot so Vičstock, KKŠ Summerfest, Evropska noč raziskovalcev, skupaj pa so imeli preko petnajst koncertov. Kmalu pa bodo člani nastopili tudi na njihovem prvem mednarodnem koncertu in sicer na festival Zlatna nit u BiH.
Vrhunec leta 2023 pa predstavlja njihov samostojni studijski mini-album sedmih pesmi: v okvir dveh instrumentalnih pesmi – Krvave rože na začetku in Kristalne rože na koncu – je vpetih pet pesmi z naslovi: Začaraj me, Hard Love, Pod luno, Pot v raj in Zvezde sredi dneva.

Informacije o dogodku

Datum 9. november, 2023

Začetek dogodka 19:00 CEST

Konec dogodka: 22:00 CEST

Lokacija: ORTO CLUB / KLUB

Telefon: +386 1 23 21 674

Email: info@orto-bar.com

Deli s prijatlji