Kiwi Flash

10. marec, 2023

Cena: 12.00

Opis

 

Kiwi Flash, Ljubljanska skupina štirih glasbenih navdušencev se po dvoletnem premoru s prvencem ponovno vrača v Slovenski glasbeni svet. Z izjemo nekaj koncertov so od časa korone, ki jim je presekala pot poglobili v svoj neizdani material in poskrbeli, da v najboljši luči prodre v svet. V tem času so se spoznali s producentom Petrom Penkom, ki je glasbi dodal nov pogled in pomagal pri udejstvovanju tega albuma, da je glasba konkretno “zadihala”.

Mešanico dovršene glasbe, ki vsebuje elemente vse od rocka, funka, psihadelike in kakšnega težjega riffa, krasijo spontana, večinoma nezahtevna besedila s smešnim priokusom, ki pa vseeno udejstvujejo globji pomen opevane teme. Ob teh sočnih ritmih se zazibajo vsa telesa v dvorani, neglede na starost ali žanrsko usmerjenost.

Vse se je začelo s preigravanjem glasbe v zaklonišču Draveljske cerkve, kjer so ustvarili svoj prvi hit “Dežela Nela”. Nadaljevalo se je z zmago na Ljubljanski Špil ligi in vseslovenskem koncertiranju, tudi z večjimi Slovenskimi imeni. Ob začetku leta 2020 in izidu drugega singla “Gramofon” pa se je zgodil koronski prelom, ki jim je prekrižal plane že po drugem koncertu istoimenske turneje, posledično do pa so bili današnjega dne prisiljeni tudi dvakrat zamenjati in na novo zgraditi prostor za vaje. Ne glede na vse, poslušalcev niso pustili na cedilu, v letu 2022 izdali tretji single “Mafija – Skrivni posli” in pričeli s snemanjem prvenca.

Bend resda ni imel “kondicije” izdajanja glasbe, saj je njihovo povprečje 0,75 komada / leto, vendar z letom 2023 to povprečje močno obračajo navzgor.  Vse je vodilo do tega trenutka, da se je bend sestavil – tako mentalno kot tudi glasbeno – da lahko od tukaj nadaljujejo svojo pot le še navzgor. Orto bar je prva postaja te nove zgodbe in v čast nam jo je deliti z vami.

 

————————————————–

 

Povezave:

Spletna stran: https://www.kiwiflash.com

Facebook: https://www.facebook.com/kiwiflashband

Instagram: https://www.instagram.com/kiwiflashband/

Youtube: https://www.youtube.com/KiwiFlash

Spotify: https://open.spotify.com/artist/3vQwXUH5FbN2NHe3oeOhse?si=p2Uz4VOEQca_zt6Bu_N32w

Apple music: https://music.apple.com/us/artist/kiwi-flash/1463038002

Vstopnina :

– early bird : 8 €

– predprodaja: 10 €

– na dan koncerta: 12 €

 

Informacije o dogodku

Datum 10. marec, 2023

Začetek dogodka 19:00 CEST

Konec dogodka: 23:00 CEST

Lokacija: ORTO CLUB / KLUB

Telefon: +386 1 23 21 674

Email: info@orto-bar.com

Deli s prijatlji