Kokosy

RAZPRODANO !!!

7. december, 2023

Opis

Nabite dvorane, glasno preprevanje publike, izlivanje čustev na papir, ljubezen, občudovanje, snifanje xanaxa v bekstejđu, polivanje s šampanjci v separeju … vse to so sladkosti glasbene industrije, ki poplačajo trdi muzičarski kruh. A prav nič ne napolni umetnika z vseobsegajočim zadovoljstvom, kot ko hittne 5000 followerjov na instagramu. Vse ure v studiju s sadističnim producentom, vse strgane strune in zlomljene palčke, vse zverinsko kreganje članov benda, vse prekrokane noči – vse poplačano. Norec je tisti, ki tako monumentalnega dogodka ne bi proslavil.

Mi nismo in ga bomo. Tam, kjer se je vse začelo bolj zares. Tam, kjer je luč sveta prvič ugledala besedna zveza Čustveni vrtiljak.

Ne bo prvič v zgodovini in ne bo edini nastop skupine Kokosy v Ljubljani 2023, je pa res, da bomo prvič v zgodovini četrtič v Orto Baru, kar je tudi v Ljubljani btw in ne vem, če ste vidli, ampak od maja nismo bili v Ljubljani in se nam zdi, da nas po pol leta že pošteno pogrešate. Ajd tud mi vas. V Lublani je vedno krejzi.

Čustveni vrtiljak je tekom poletja zorel. Komadi zvenijo vse boljše. Mi isto. Karte bojo šle hitro, po toči pa sej veste, kako je z zvonenjem.

Facebook je za stare tete in strice, tiktoka že ne štekamo več, tko da dokler smo relevantni na instagramu, je življenje potica! Se vidimo v Ortobaru, top šit bo!

KOKOSY

 

BIOGRAFIJA:

KOKOSY so 4-dimenzionalno bitje pretežno glasbene nature, ki slovenski glasbosferi ponuja svež vetrič nedefiniranosti. Žanrsko se ne opredeljujejo pretirano, lahko bi dejali, da predstavljajo nov val indie-pop-jazz-funk-punk-softboirocka.

 

Fante že od leta 2019 družijo iskrena besedila in čedalje manj povprečne melodije. V njihovi zbirki koncertov se že nekaj časa nahajajo prizorišča, kot so Cvetličarna, Orto Bar in Škisova tržnica, aprila 2023 pa so v razprodanem Kinu Šiška predstavili svoj drugi album, Čustveni vrtiljak. Ta nas popelje skozi občutke, ki so prežemali Koko-druščino zadnjih nekaj let, vse od izida njihovega prvenca, Hudih bejb na dopustu. Kot pove že ime, je drugi album nabito poln spekter čustvenih poslastic. V njem najdemo funk romanco, prepovedano domišljijo, zasanjano gorsko himno, nahajpano Mariborsko pomarančo, prvi primer agnostično ritmične glasbe in še in še.

 

Z novim albumom so Kokosy vstopili v bendovsko adolescenco, ki jo uspešno raznašajo naokrog s koncerti po Sloveniji in tujini, oziroma po besedah Izidorjeve mami: “Sej tale vaš ansambel pa tud niti ni tok švoh, al kaj?”

 

Moštvo:

 

Silvo (Borisov štajerski alter ego)
Limona Izidor

Grenivka Anže

Mandarina Martin

 

IG: https://www.instagram.com/kokosy_/?hl=en

YT: https://youtube.com/@KOKOSYbend

FB: https://www.facebook.com/KOKOSYbend

Predprodaja 100 vstopnic po ceni 15 €

Redna cena  je 17 €

Informacije o dogodku

Datum 7. december, 2023

Začetek dogodka 19:00 CEST

Konec dogodka: 23:00 CEST

Lokacija: ORTO CLUB / KLUB

Telefon: +386 1 23 21 674

Email: info@orto-bar.com

Deli s prijatlji