Lombardo

27. oktober, 2023

Cena: 12.00

Opis

Skupina Lombardo po dveh letih znova prihaja v Orto. Tokrat bo na koncertu predstavila svoj novi album, na koncertu pa ne bodo manjkale niti pretekle uspešnice. Kot se za predstavitev novega albuma spodobi, bodo obiskovalci prejeli tudi welcome drink in skupaj z bendom pospremili izid novega albuma.

 

Vsi vljudno vabljeni!

Skupina je nastala poleti 2017. Sestavljena je iz glasbenikov, ki so že dlje časa prisotni na slovenski glasbeni sceni.

Svoj prvi uradni izid (single in videospot) Pokrita z zvezdami je skupina Lombardo izdala konec leta 2019. Skupina tudi v času karantene ni mirovala. Izredno atraktivnemu “koncertu s kavča” je sledil drugi single in videospot A greva plesat. Skupina ni počivala ampak je konec septembra 2020 izdala tretji single Kriminal. Za četrti singel Vedno je pomlad je skupina izkoristila za izlet na primorsko marca 2021. Peti singel Ne da se mi pa je bil posnet med protesti na Ljubljanskih ulicah 2021. Štiri mesece kasneje pa je nastal singel Porcelan. Poleti 2022 je izdala singel Recept.

Album naj bi izšel jeseni 2020, vendar je skupina izid albuma zamaknila v glasbenikom bolj prijazne čase. Roko nad snemalnim procesom albuma ima eden najboljših slovenskih producentov Dejan Radičevič, ki je med drugim tudi producent Siddharte, Neishe, Jinxov, Mi2, Nina Pušlar itd., pri snemanju materiala pa kreativno in izvedbeno sodelujejo tudi Tomaž Okroglič Rous (Siddharta), Neisha, Jani Hace (Siddharta, Elevators,…) in Jure Matoz.

Informacije o dogodku

Datum 27. oktober, 2023

Začetek dogodka 19:00 CEST

Konec dogodka: 22:00 CEST

Lokacija: ORTO CLUB / KLUB

Telefon: +386 1 23 21 674

Email: info@orto-bar.com

Deli s prijatlji