Love Charade, The Tree Man Band

25. maj, 2023

Cena: 10.00

Opis

 

Love Charade so svež bend s petimi člani, starimi od 15 do 22 let, ki se radi zaprejo za nekaj ur na teden v prostor Mladih zmajev Črnuče in uživajo ob preigravanju različnih priredb, ustvarjanju avtorskih komadov in deljenju zvočnega onesnaževanja z vsemi, ki bi jim radi prisluhnili. 

Luka Koritnik je zadolžen za mastne riffe in božanske melodije. Tinkara Delux poskrbi, da so vaša ušesa fino podmazana z nežnim glasom in pobožana s harmonijo flavte in kazooja.  Izabela Delux drži ritem na kitari in goni našo ustvarjalno plat kjer vsi skupaj dodamo kanček sebe. Best for last pa je ritem sekcija, ki jo sestavljata Marko Oblak in Zala Trnjanin, ki vas s svojimi nizkimi toni poneseta dobesedno v oblake.

 

 

Kontakt:

lovecharade.band@gmail.com

tel. št.: 041 492 516 (Izabela)

instagram: https://www.instagram.com/lovecharade_band/

facebook: https://www.facebook.com/Love-Charade-Band-103384758950434/

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnOVgZGE6oHq2dSKZCyO4vQ

 

Mlada posoška zasedba The Tree Man Band se pridružuje valu nove indie rock glasbe, ki je v zadnjih letih preplavila tudi slovensko glasbeno prizorišče. Peterica članov z raznolikimi glasbenimi ozadji prispeva k samosvojemu slogu benda, ki temelji tudi na zvokih trobente, udarnosti dveh kitar in vedno uigranem »gruvu« bobnov in basa. Aktualni podprvaki dijaškega tekmovanja Špil Liga stremijo k vse bolj usklajenemu živemu nastopu in kreativni avtorski glasbi.

Zasedba:Nejc Simčič – vokal, kitara
Samo Cholewa Cizl – kitara
Rok Kaltnekar – trobenta
Dunja Rutar – bas-kitara
Leon Benko – bobni

https://www.instagram.com/tsuriimanbando/

 

https://www.facebook.com/tsuriimanbando

Informacije o dogodku

Datum 25. maj, 2023

Začetek dogodka 19:00 CEST

Konec dogodka: 22:00 CEST

Lokacija: ORTO CLUB / KLUB

Telefon: +386 1 23 21 674

Email: info@orto-bar.com

Deli s prijatlji