Orto Fest 2023 – Vazz

RAZPRODANO!!

5. april, 2023

Cena: 17.00

Opis

VAZZ LIVE @ Orto bar

Eden najvidnejših domačih reperjev nove generacije VAZZ bo s svojim razširjenim bendom poskrbel za plesno otvoritev pomladi! Aprila mineva skoraj eno leto od izdaje tretjega hip-hop dolgometražca Kodeks, ki je svojo premiero doživel v razprodani veliki dvorani Kina Šiška in kasneje svojo živo formo pilil na poletni turneji po Sloveniji. Vmes se je na internetu znašlo še cel kup novih spotov in svežih collabov. A kakšni so plani za koncert v Ortiču? Če prideš, zveš.

 

Pondelk: https://youtu.be/mgJDKpetSMU

S hitrim in kvalitetnim razvojem glasbene produkcije in suverenega tekstopisja, ki zadiha v originalni vsebini, se Mark Jacob Cavazza oz. Vazz nedvomno uvršča med vodilne obraze nove reperske generacije na slovenski sceni.

V začetku maja 2022 je digitalno in na CD-ju izdal tretjo ploščo Kodeks, ki nosi čist izraz, izpiljene ideje in pogled v njegov svet resničnosti. Dolgometražec nosi 12 komadov in je plod 22-letnega uma, ki izraža kritiko nad malomarnostjo v poeziji, cenzuro umetnosti, politično držo, neizvirnostjo. Mark se hkrati razgalja poslušalcem: “vse kar je takrat vrelo, me motilo sem predvsem intuitivno strnil v – na videz kaotično – celoto. Album nosi ostre besede in se hkrati spotika ob problematike generičnosti, ki se vsakodnevno poskušajo vriniti v glasbo in občo umetnost. Kodeks stremi k poglobljeni vrednosti besedil in produkcije, ki skupaj mejita na živo zvočno sliko ter koncept osebnosti.”

 

https://vazz.si/

Informacije o dogodku

Datum 5. april, 2023

Začetek dogodka 19:00 CEST

Konec dogodka: 23:00 CEST

Lokacija: ORTO CLUB / KLUB

Telefon: +386 1 23 21 674

Email: info@orto-bar.com

Deli s prijatlji