Orto Fest 2024 – Jackson One- MICHAEL JACKSON Tribute / Aval

20. april, 2024

Cena: 16.00

Opis

 

20.4., pred prihodom esence in spiritov kralja pop-a, nas bo v solo ediciji pozdravila sveža slovenska avtorica sodobne groovy glasbe AVAL+-, točno na svoj rojstni dan in delila z Ortobarom praznovanje trenutka, ko kričeči zvoki male štručke še niso bili podobni petju.

 

Večerni RnB elixir bo vseboval uvod s funky in groovy glasbo, ki jo bo izvedla Aval (Maruša Conič a.k.a Mila Ikisudama)

Vabljeni skozi portal v akustično / elektronski zvočni prostor soulovskega pop vokala in elektronskih trackov za družbo.

 

Ob 20h!

 

 

JACKSON ONE – MICHAEL JACKSON TRIBUTE

Na vokalu je Roy Paladini, show man in imitator velikega MICHAELA! Roy se ponaša z zmagami na številnih glasbenih Tv oddajah. Jackson One je neverjeten projekt, ki združuje vizualno podobo in glasbo nepozabnega kralja popa. Bolj kot poklon želi biti darilo največji ikoni sodobne glasbene zgodovine.

Glasba, koreografija in posebni učinki so obdelani z manično pozornostjo do vsake podrobnosti, da bi poustvarili čustva pravega koncerta KRALJA POPA.

Vrhunski glasbeniki pod vodstvom odličnega Rickyja Romea (zgodovinskega bobnarja Umberta Tozzija) in nore plesne skupine bodo poskrbeli, da boste podoživeli nastop največjega pop izvajalca vseh časov!!!

Informacije o dogodku

Datum 20. april, 2024

Začetek dogodka 19:00 CEST

Konec dogodka: 23:00 CEST

Lokacija: ORTO CLUB / KLUB

Telefon: +386 1 23 21 674

Email: info@orto-bar.com

Deli s prijatlji