San Di EGO

5. november, 2022

14.00

Opis

San Di EGO je slovenska rock zasedba, ki je nastala leta 2013. Pod okriljem založbe Dallas Records je do sedaj izdala 3 albume: San Di Ego (2014), Doktor za Rock ‘n’ Roll (2017) in Zdaj je čas (2020). Člani skupine so predstavili zavidljivo število singlov in videospotov, med katerimi so poleg avtorskih pesmi največ pozornosti pritegnili s priredbami »Stayin’ Alive« skupine Bee Gees, »Touch Me« Samanthe Fox, »Julija« Aleksandra Mežka, »Dancing Queen« skupine ABBA in  »Anita ni nikoli« skupine Halo. Z njimi so si pridobili veliko oboževalcev tako doma kot v tujini. Sodelovali in nastopali pa so tudi z zvenečimi imeni, kot so Samantha Fox, Aleksander Mežek ter Tulijo Furlanič.

 

Fantje se lahko pohvalijo predvsem s svojimi nastopi. Za seboj imajo številne koncerte, s katerimi so zajeli vso Slovenijo. Nastopili so tudi na vseh večjih festivalih. Njihove koncerte odlikujejo atraktivnost, močna energija, kvalitetna izvedba ter skrbno izbran repertoar, ki je zelo obširen, saj poleg lastnih avtorskih skladb vsebuje tudi večino največjih rock hitov predvsem iz sedemdesetih in osemdesetih let prejšnjega stoletja..

 

 

San Di EGO obljubljajo, da bodo tudi v prihodnje ostali zvesti rock glasbi, pristnosti in dobremu vzdušju tako na odru kot pod njim.

V letu 2023 bodo praznovali 10. letnico obstoja. Za to priložnost pripravljajo izid njihovega 4. albuma in praznovanje, kot se za rockerje spodobi!

Vstopnina 10€ v predprodaji in 14€ na dan dogodka

Informacije o dogodku

Datum 5. november, 2022

Začetek dogodka 20:00 CET

Konec dogodka: 22:00 CET

Lokacija: ORTO CLUB / KLUB

Telefon: +386 1 23 21 674, info@orto-bar.com

Email: info@orto-bar.com

Deli s prijatlji