The Jammocrats

3. junij, 2023

Cena: 10.00

Opis

Mi smo The Jammocrats! Naš moto je: »Glasba je začimba življenja!« in vsem želimo pomagati začiniti življenje, da bo vsaj (še) malo boljše. Ne diskriminiramo glede glasbenih zvrsti, kar se kaže v naših ZELO raznolikih izvirnih pesmih, kot so Souls of old spirit, But, Coconuts, Batman, Mrs.Behavaen, Candyman in mnogih drugih. Doslej (se nam zdi), da smo zajeli soul, rock, pop, blues, rap, funk in verjetno še nekatere zvrsti, za katere sploh ne vemo, da obstajajo. Če je pesem dobra, če nosi dobro sporočilo in če ljudi premakne na plesišču ali premakne nekaj v njih, jo bomo igrali tudi na odru.
Danes smo The Jammocrats:
• Patrick Davidson aka Paddy na bobnih
• Jernej Beguš aka Jezza na basu in spremljevalnem vokalu
• Dalibor Doberšek solo kitara in spremljevalni vokal
• Vlado Milošević na ritem kitari

Malo zgodovine skupine:
The Jammocrats smo bili ustanovljeni leta 2017. Matic Skrlovnik odličen na bobnih, Milivoj slappin’ da bass s sladkimi linijami, virtuoz Dejan Gavrilovski s čudovitimi melodijami na glavni/solo kitari in back-vokalih ter Vlado na ritem kitaro in glavnem vokalu. Potem se je zgodilo življenje, nekateri so dobili otroke in se odselili na stotine kilometrov stran, nekateri niso (še) dobili otrok, so pa fasali tendinitis in niso mogli igrati in pridružili so se novi člani: imeli smo izjemno srečo, da se nam je za nekaj časa na bobnih pridružil Mihael Bovha, ki je neverjeten in potem… …je udarila pandemija. Če preletimo vse vzpone in padce, prednosti in slabosti, smo se pred približno pol leta odločili začeti znova. Ker so pesmi odlične, ker so nas oboževalci želeli nazaj, ker se vztrajnost splača in ker lahko pustimo pečat, smo se vrnili.

 

The Jammocrats bomo 3. julija 2023 igrali v veliki dvorani Orto Bara. 92% smo prepričani, da imamo popoln recept za odličen koncert. Igrali bomo odlično glasbo z odličnimi besedili, poskrbeli, da se bodo ljudje premikali po plesišču in doživljali le lepe občutke ? Po naših izračunih bo to ustvarilo lepo izkušnjo in lep spomin. To bo super koncert v super kraju, saj je Orto bar institucija na domači slovenski glasbeni sceni. S svojim punk-rock-alter duhom je zaspani Ljubljani dodal prepotrebno glasbeno plast in to počne s številnimi koncerti že od leta 1981. Izjemno smo ponosni, da igramo na velikem odru in dodajamo mozaik izjemnih nastopov Orto bara.

 

 

Informacije o dogodku

Datum 3. junij, 2023

Začetek dogodka 19:00 CEST

Konec dogodka: 23:00 CEST

Lokacija: ORTO CLUB / KLUB

Telefon: +386 1 23 21 674

Email: info@orto-bar.com

Deli s prijatlji