WHITE STAIN 15th anniversary

PRODAJA VSTOPNIC NA NAŠI BLAGAJNI NA DAN DOGODKA

23. september, 2023

Opis

15 let mineva od takrat, ko smo se še kot mulci odločli naredit punkrock band. Takrat se nam ni niti približno sanjalo, da bo naša zgodba trajala tako dolgo. Začeli smo, tako kot vsi, skromno in z majhnimi željami. Najprej smo razmišljali o prvem placu za vaje, potem prvem komadu, prvem špilu, prvem obisku studija, prvem CD-ju… No, vseh teh se je v teh letih nabralo precej. Izdali smo 2 albuma, 2 EP-ja, odigrali na stotine (smo jih že davno nehali šteti) koncertov in si nabrali še vsaj stokrat toliko noro dobrih doživetij. Slabih pa je bilo tako malo, da smo jih že zdavnaj pozabili.
Ob naši 15-letnici je prav, da naredimo nekaj posebnega. Zato vse sopotnice in sopotnike na dosedanji White Stain poti vabimo 23. septembra na eno od naših “domačih” lokacij, v Orto Bar, na prav poseben žur. Obljubljamo glasbeno doživetje, zaznamovano z naborom komadov iz našega železnega repertoarja, pa tudi nekaj songov, ki jih po navadi na naših koncertih ne boste ujeli. Po koncertu seveda sledi dolgo druženje in nazdravljanje častitljivi obletnici!
Na koncertu nam bodo družbo delali Trophy Jump iz Zagreba! Fantje kot bend delujejo od leta 2014, njihovo muziko pa bi najbolje opisali kot prepletanje indieja in punk rocka. Na koncertih doma in po Evropi se predstavljajo s svojim najnovejšim polnometražnim albumom Feels, ki nosi letnico 2022.
Z nami bodo tudi naši dobri prijatelji REAL LIFE VERSION. Fante smo spoznali v njihovi (in naši) domači Ajdovščini, ko smo tam poleti leta 2014 snemali naš prvi album Attached. RLV-ji so bili takrat že legende slovenske punk rock scene in nam v velik vzor. V svojem značilnem, tehnično izvrstnem punkrocku, ki včasih prehaja v melodični hardcore žagajo že vse od leta 2005. Njihov zadnji, odlični album nosi naslov Furious Winds and Ice Cold Showers in je izšel leta 2018.
Vstopnina 10€ na naši blagajni na dan dogodka

Informacije o dogodku

Datum 23. september, 2023

Začetek dogodka 19:00 CET

Konec dogodka: 23:00 CET

Lokacija: ORTO CLUB / KLUB

Telefon: +386 1 23 21 674

Email: info@orto-bar.com

Deli s prijatlji