Bogunov-predstavitev albuma

22. februar, 2023

Cena: 12.00

Description

Bogunov po uspešni turneji s Pankrti po regiji še samostojen koncert v Ljubljani. Težko pirčakovana promocija albuma Dolazimo u miru bo 22.2.2023 v Orto baru. Na koncertu bodo predstavili večino skladb z novega albuma “Dolazimo u miru”, ne bodo pa manjkale tudi uspešnice s prejšnjega albuma “More bijesa”.
Skupina vas zagotovo ne bo pustila ravnodušnih. Popeljala vas bo stran od vsakdanjih skrbi, hkrati pa vas spodbudila k razmišljanju. Med poslušanjem se boste spraševali, v kakšen žanr bi jih umestili – zdaj so zabavni pop, naslednji trenutek mračnjaški rock, vmes preblisk šansona, na trenutke bluesa, novega vala, celo folka. Njihova besedila niso zgolj verzi, ki spremljajo glasbo, ampak samostojna umetniška dela. Ukvarjajo z odnosom posameznika do družbe in družbe do posameznika, dotikajo pa se tudi intimnih čustev, bolj ali manj prijetnih, vedno pa zanimivih in privlačnih.
Bogunov vsakič znova presenetijo z neverjetno iskreno in čustveno močno liriko, ki jo ustvarja pevec in avtor Ognjen Zeljić v obliki zgodb, med katerimi vsak najde kakšno, s katero se lahko poistoveti. Vzdušje se spreminja iz pesmi v pesem, od temačnih, nasilnih in surovih pa do čustvenih, melanholičnih in optimističnih, ljubezenskih in celo primernih za ples. Pri ljubljanskem ŠKUC-u so zapisali: “Pri pesmih zasedbe Bogunov gre v prvi vrsti za sporočilnost, oziroma za posameznikovo doživljanje sveta, ki ga obdaja in manj za preprosto zabavo publike, kar pa ne pomeni, da je užitek ob poslušanju manjši, zagotovo nasprotno”.
Album “Dolazimo u miru” so posneli poleti v Studio Evolucija z vrhunskim glasbenim producentom Simonom Jovanovićem. Povabili smo tudi nekaj zelo zanimivih gostov, ki so s svojim talentom in kreativnostjo dodali piko na i našemu drugemu studijskemu albumu. Album pod okriljem založbe Dallas Records sočasno izzide v Sloveniji, na Hrvaškem ter v Srbiji.

Event Details

Date: 22. februar, 2023

Start time: 19:00 CEST

End time: 22:00 CEST

Venue: ORTO CLUB / KLUB

Phone: +386 1 23 21 674

Email: info@orto-bar.com

Deli s prijatlji