Get Back 

27. maj, 2023

Cena: 12.00

Description

Skupina Get Back prihaja iz Štajerske in jo sestavljajo prekaljeni glasbeniki srednje generacije z mnogo kilometrine na malih in velikih odrih in to v družbi z največjimi Rock legendami kot so Uriah Heep, Slade, Sweet, Animals, Collosseum, Scorpions, ELO, Nazareth….

Po več desetletjih preigravanja v Tribute in Cover zasedbah so se člani benda pred nekaj leti lotili avtorske glasbe v angleškem in slovenskem jeziku. Številne skladbe so danes veliki hiti, vrtijo se v več kot 40-tih državah in zasedajo številne Top lestvice in to med največjimi Pop/Rock legendami. Več na www.getback.si

Skratka, skupini je uspelo to, kar ni nikoli v zgodovini nobenemu Ex YU izvajalcu, da o slovenskih sploh ne govorimo. Izjema so Avseniki in Laibach, ki pa so že druga zgodba.

V veliki dvorani pritličja nam bodo tokrat predstavili album TO SMO MI. Glasba je udaren in melodičen rock , brez nakladanja in mučenja istrumentov.

Kitarska zasedba z odlično vokalistko Saro Petrovčič ( ex Panda…) pa bo poskrbela tudi za After Party, kjer vam bodo v njihovi izvedbi odigrali še zajeten set največjih hitov iz 70/80 in 90 let.

Torej, obeta se nam večer avtorskih skladb, v katerih se bo marsikdo našel in jih prepoznal, saj se dnevno vrtijo na številnih radijskih postajah. Še nekaj nostalgije z dobro glasbo saj se slogan benda glasi »Get Back,back to the music«.

 

Spletna stran: www.getback .si

Fb stran: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063622144819

 

Kontakt:Branko Potočnik , 040 213 206, info@getback.si

 

 

Event Details

Date: 27. maj, 2023

Start time: 19:00 CEST

End time: 23:00 CEST

Venue: ORTO CLUB / KLUB

Phone: +386 1 23 21 674

Email: info@orto-bar.com

Deli s prijatlji