Paul Grem , Hoffman

23. marec, 2023

12.00

Description

**𝗣𝗔𝗨𝗟 𝗚𝗥𝗘𝗠**
Paul Grem so na svojo pot stopili pred tremi leti. Pravi trenutek, predvsem pa skupni pogled na glasbo ter navdih za njeno ustvarjanje so bili ključni, da so brata Mitja in Marko Stropnik, Andrej Rot, Dušan Sagadin Duco ter Patrik Grbac združili moči in se povezali v novo zasedbo.

Prihajajo iz različnih glasbenih voda (Tinkara Kovač, Rudi & the cool vibes, Matjaž Jelen band, Ptice, Špičikuc Orchestra, Danilo Kocjančič Friends, Bluesback …) , združeni v Paul Grem pa se izražajo s preprostimi, surovimi melodijami in brutalno življenjskimi ter osebno izpovednimi besedili. Po njihovih žilah teče blues, country in rock s primesmi popa.

Zasedba:
Dušan Sagadin – Duco (glas in kitara)
Marko Stropnik (kitara)
Andrej Rot (kitara)
Patrik Grbac (bas)
Mitja Stropnik (bobni)

**𝗛𝗢𝗙𝗙𝗠𝗔𝗡**

Pomenljivo so se predstavili s skladbo »Tisti moment«, ki govori ravno o trenutku poguma, ki si ga vzameš samo zase in tako stopiš na pot samouresničitve. Poslušalci Vala 202 so jo takoj izbrali za popevko tedna. Zasedba, ki jo lokacijsko vleče na Gorenjsko, je stkala vezi z odličnim kitaristom in producentom Petrom Deklevo, ki se je podpisal pod njihov prvi studijski album.

Petčlanska zasedba je lanskega novembra predstavila enajst komadičev, ki okusno vijugajo med alternativo, rockom, občasno pa se ustavijo v plesni luži in zakorakajo tudi v popularno blato.

Zasedba:
Matjaž Tavčar (kitara)
Iztok Orešnik (vokal)
Klara Skaza (bas)
Tilen Krasnič (bobni)

Event Details

Date: 23. marec, 2023

Start time: 19:00 CEST

End time: 22:00 CEST

Venue: ORTO CLUB / KLUB

Phone: +386 1 23 21 674

Email: info@orto-bar.com

Deli s prijatlji