Zena,Arne & Tao,.travnik

22. december, 2023

Cena: 12.00

Description

ŽENA in ARNE & TAO

Žena in Arne sta nepremagljiv dvojec pred in za mirkofonom. Par, za katerega pač moraš navijat, ker sta čist preveč kjut. Kot da to ni dost, imata za mešalko še zlatega prinašalca v človeškem telesu. Taova nalezljiva energija in šarm vedno znova presentita poslušalce, ki so pričakovali še enega dolgočasnega statičnega DJ-a. Žena, Arne in Tao show je na kratko recept za nepozabljiv večer.

 

 

.travnik

.travnik so obrisali solze in jih zamenjali za švic na danceflooru, saj se s “Pubeci ne spijo” večkrat odmikajo od melanholičnih melodij in otožnih besedil, drvijo s hitrejšim ritmom ter se nagibajo k ostrejšemu in bolj grobemu zvoku. Če so .travnik so pri prvencu “Pubeci ne jočejo” bolj božali, zdaj več pikajo, celo režejo.

Preveva jih nočna energija, temačnost in elektronski zven. So nahajpani, jezni, podivjani, naelektreni, glasni, strastni in odločni. Zvesti ostajajo bojsom, henganju, piru, mariborščini, zaljubljenosti in sentimentalnosti, le da teme podajajo v surovejši in bolj robati obliki. Na špilih bodo nočno energijo albuma zajeli v divje, pa vseeno sproščeno vzdušje. Obljubljajo, da niti en pubec niti pubica ne bo spal(a). Švicajte, mošpitajte, pijte, ljubite, govorite, pojte, skratka bedite s pubeci. Da ne bodo spet jokali. Pa… OKEJ, TRAVNIK!

Event Details

Date: 22. december, 2023

Start time: 19:00 CEST

End time: 23:00 CEST

Venue: ORTO CLUB / KLUB

Phone: +386 1 23 21 674

Email: info@orto-bar.com

Deli s prijatlji